Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok túl sértődékeny,...

Én vagyok túl sértődékeny, vagy ők is hibásak?

Figyelt kérdés

A barátnőimről lenne szó...5-en vagyunk barátnők, csak az a baj, hogy ahhoz képest, hogy ilyen sokan vagyunk, úgy érzem, én mégis mindig kimaradozok a dolgokból. Pl. amikor szülinapom volt, csak simán odalökték, hogy boldogat, de amikor közülük van valakinek szülinapja, ajándékot vesznek neki...És ezen múltkor meg is sértődtem, mert azt akarták, hogy az egyik lánynak a szülinapi ajándékának a költségébe én is szálljak be, amikor mondtam, hogy aha és nekem mikor vett bárki bármit is a szülinapomra? És akkor is még nekik állt feljebb, pedig szerintem köcsögség volt részükről...Vagy mondjuk az iskolában ilyenek voltak, hogy "lefoglalták" egymást egy napra, ami azt jelentette, hogy mondjuk X csak Y mellé ülhetett minden órán aznap. Így én egész nap egyedül ültem minden órán. És a poén, hogy ez nem csak 1-1 ilyen nap volt, hanem volt olyan, hogy egy egész hét, alig volt 1-2 óra, amin mellém ült valaki. Egyébként van egy lány közülük, vele voltam először jóba az osztályból, de miután a másik 3 lányt is megismertem és beszélgettek velem, úgy tánt, mintha féltékeny lenne és azóta olyan, mintha el akarná marni mellőlem őket...Csomószor direkt úgy intézi a dolgokat, hogy én ne legyek velük, pl. 2 lány elmegy beszélgetni, ő meg beszélget a 4. lánnyal és azt mondja, hogy menjenek oda a másik két lányhoz, én meg ottmaradok egyedül. Vagy mondjuk az egyik lánnyal együtt járnak gyógytesizni és amikor velük így 3-an beszélgetünk, az alanyunk elkezd a gyógytesis dolgokról beszélni, hogy -Jajj, emlékszel gyógytesin arra a gyerekre? Úristen... és amikor megkérdem, miről van szó, csak flegmán annyit mond, hogy semmi... Vagy direkt csak a többieknek mond el dolgokat, mondjuk hogy zaklatja őt valami gyerek, nekem egy szót se szól róla, majd amikor így 5-en együtt vagyunk, kihívja őket azzal, hogy elmeséli, mit csinált megint a zaklatója...És nyilván akkor is egyedül maradok, mert ha velük akarnék menni, úgyis csak azt mondanák, hogy úgysem érteném, mert nem is tudom az elejétől a sztorit...

És ez olyan rosszul esik, de amikor szóvá tettem nekik, hogy jó lenne, ha törődnének velem is, csak én lettem lecseszve, hogy az én hibám, mert én nem mentem oda hozzájuk, meg stb o.o Igen, lehet, hogy az utóbbi időkben már csak meg se próbáltam odamenni hozzájuk, de az pont ezért volt, mert régebben akárhányszor odamentem hozzájuk, le se szartak kb.

Szóval szerintetek tényleg az én hibám csak az egész? Vagy azért az övék is?

(Egyébként tudom, hogy elég gyerekes ebben a korban ilyeneket veszekeni, de 9.-esek voltunk..)

2014. jún. 14. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyjából félig olvastam el a kérdésed. Már az elején kiderül, hogy rossz társaságba vagy. Miért vagy még velük ennyi szemétség után? Magadat álltatod azzal, hogy biztos csak véletlenül jönnek így össze a dolgok, vagy hogy túlérzékeny vagy? Vagy mi? Lépj le ezektől! ...-ba sem vesznek téged.
2014. jún. 14. 13:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Igazából azért lógok velük, mert az osztályból egyedül ők állnak szóba velem :/ A többiek utálnak. Plusz mert közülük van egy lány, akit így kedvelek, meg ő végülis néha szokott mellémülni órákon, meg beszélgetni velem, ilyesmi, szóval őt nem hibáztatom, csak a másik 3 lányt :/ Csak ha velük összevesznék, lehet, hogy ő se beszélgetne velem, azt meg nem akarom :(

2014. jún. 14. 13:42
 3/13 811 ***** válasza:
a gyerekek a leggonoszabb lények a világon.
2014. jún. 14. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha velük összevesznél és ő emiatt nem beszélne veled, akkor az milyen barát? Figyelj, nekem mindegy, hogy mit csinálsz a szabadidőddel, mire költöd az energiád. Akkor legyél ennek a társaságnak a kaptafája. Én keresnék másokat a helyedben.
2014. jún. 14. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az életben a problémákra mindig a legegyszerűbb megoldás jó, csak elkezdjük bonyolítani a dolgot.
2014. jún. 14. 14:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha meg hagyod hogy mindenki szopasson, akkor meg tisztleni nem fognak. Szóld meg őket, biztos hogy nem lesz bajuk.
2014. jún. 14. 14:24
 7/13 A kérdező kommentje:

utolsó: hogy érted, hogy szóljam meg őket? már többször is szóltam nekik és voltak ebből viták, de mégis ezt csinálják :s talán egyetlen egyszer látszott úgy, hogy változni fog a helyzet, mert kb egy hétig normálisak voltak, aztán megint kezdték ezt a kiközösítgetést...

egyébként köszi a válaszokat, lehet, jövőre inkább elkerülöm őket és inkább csak azzal a lánnyal beszélgetek, akivel jóba vagyok

2014. jún. 14. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Ne hallgass az utolsó előttire. Nincs képbe, csak okoskodik... Aki hajlamos erre a mások (nagyon leegyszerűsítve és primitíven fogalmazva) "szopatására", az nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz. Jobban teszed, ha elkerülöd őket amennyire csak lehet.

2014. jún. 14. 14:43
 9/13 A kérdező kommentje:

értem, köszi ^^

egyébként a poén az egészben, hogy amikor az osztályból elkezdtem velük barátkozni, pont belőlük nem néztem volna ki, hogy ilyenek...:(

2014. jún. 14. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Persze, ez így szokott lenni. Oda kell figyelni és nem szabad, hogy bármi befolyásoljon. Mindig az az igazság, amit érzel.

2014. jún. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!