Nagyon érzékeny/sértődékeny vagyok, hogyan neveljem le róla magamat?
Figyelt kérdés
Komolyan úgy érzem magam, mint egy hisztis p!cs@... Még a legapróbb dolgokat is képes vagyok magamra venni. Azt is, amit csak viccből mondtak vagy én értettem félre. DE ezt sosem mutatom ki. (Ma is kérdezte az egyik barátnőm, hogy "amúgy én semmin sem sértődök meg?") Rettenetesen rossz érzés, szörnyű tulajdonságom. Egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni az ilyeneket, bármit is csinálok. Mit tegyek? :/ 15/L2013. dec. 13. 21:31
2/2 anonim válasza:
átérzem a helyzeted, én is nagyon magamra veszem az ilyen dolgokat :/ nekem annyiból más, hogy én ki is mutatom, amiért már többször is szóltak, de nem tudom, mit tehetnék :( talán egy pszichológus segíthetne, legalábbis magamból kiindulva ez abból eredhet, hogy nincs semmi önbizalmam, mindenkit felsőbbrendűnek tekintek magamnál, mások mellett egy selejt embernek érzem magam. nem lehet, hogy neked is ilyesmi problémáid vannak? :o
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!