Ezek az idős nyugdíjasok hova sietnek?
Mikor hajnal negyed hatkor felszállok a tömött buszra mindig vannak nyugdíjasok akik már akkor sietnek a piacra mintha az éltük múlna rajta !negyed hatkor!...nagy batyukkal meg szatyrokkal!
A legjobb eddig az volt mikor reggel hat előtt várok a bolt előtt hogy kinyisson persze nyugdíjasok már bolt bejárata előtt startra készen bevásárlókocsikkal a bejárat előtt és a kiírt 6 óra helyet a boltot 6:02-kor nyitották ki az egyik öreg órája szerint és halál komolyan megsértődve ilyet szólt a biztonsági őrnek hogy "JÓ ESTÉT!"
Oh te szegény, segíteni kell a házimunkában? Úgy sajnállak :D:D:D
14 évesen már én vezettem a háztartást, amikor otthon voltam, főleg nyáron, nem aludtam délig.
Nem, nem kérek érte semmit, eszembe se jutna, csak azt, hogy a nap 14 órájában teljesítek háromnegyed éven át, úgy, hogy ezért nem várok el semmit,és amit nyáron 1 hónapon át dolgozok még azt is a szülőknek adom, és a + munkákról amik mindig beszoktak csúszni nem is beszéltem.Szóval van összesen 4 hetem hogy kipihenjem magam, ilyenkor hadd aludjak már,ennyi még a dolgozó embereknek is jár.
És az, hogy 14 évesen egy háztartást vezettél az semmiképp se normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!