Ezek az idős nyugdíjasok hova sietnek?
Mikor hajnal negyed hatkor felszállok a tömött buszra mindig vannak nyugdíjasok akik már akkor sietnek a piacra mintha az éltük múlna rajta !negyed hatkor!...nagy batyukkal meg szatyrokkal!
A legjobb eddig az volt mikor reggel hat előtt várok a bolt előtt hogy kinyisson persze nyugdíjasok már bolt bejárata előtt startra készen bevásárlókocsikkal a bejárat előtt és a kiírt 6 óra helyet a boltot 6:02-kor nyitották ki az egyik öreg órája szerint és halál komolyan megsértődve ilyet szólt a biztonsági őrnek hogy "JÓ ESTÉT!"
# 1
Ilyen hosszú a bakancs listájuk.
Nálunk a házban is sok idős él. Ők elmondásuk szerint azért mennek korán, mert világ életükben ezt szokták meg, nem tudnak tovább aludni reggel. Meg aztán meg van a megszokott életritmusok.
A másik az, hogy kánikulában 9 után már nem szívesen mennek ki a melegbe.
Nekem ezzel semmi bajom...
Szerintem sokkal normálisabb mintha délig aludnának, mint ahogyan egyesek teszik... én most itt nem azokra gondolok akik éjszakai műszakosak, hanem akik munkanélküliek, meg a tinik....
Régen egyik szülő sem hagyta elkényelmesedni a gyerekét.
Akkoriban nem jutott egyik 15 évesnek sem az eszibe, hogy délig aludjon, nem úgy mint manapság..
Ha nekem egyszer gyerekem lesz én is a koránkelésre fogom nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!