Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek vagány?

Hogyan legyek vagány?

Figyelt kérdés
Van pár jó barátom és ők úgy szeretnek mintha a tesójuk lennék de egyik sem az osztályomba jár.Nem szeretnék iskolába járni többet már meg néztem a vonzás törvényényét megpróbáltam bevonzani hogy ne utáljanak de nem sikerült és pár fiú mindig elveszi a cuccaimat és ütöget meg minden és nagyon félek mert hétfőtől suli.hogyan legyek vagány hogy ne bántsanak?

2015. aug. 27. 19:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Számomra meg eri
2015. aug. 27. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:

"Külföldi suliba és nem váltok sulit mert megigértem magamnak hogy nem fogom hagyni hogy betörjenek."

Tetszik a hozzáállás. De valamit változtatnod kell, különben ugyanez folytatódik.

Én az 1-essel értek egyet. Ha nem akarsz átmenni másik iskolába, akkor csak az a választásod marad, hogy legközelebb jól orrba vágod valamelyiket, én azt javasolnám, hogy a hangadójukat, ha eltörik, akkor tökéletesen csináltad (ha előtte eljársz mondjuk boxolni pár hónapot, akkor biztos menni fog :)). Utána el fognak verni, de ezzel ne törődj, csak próbáld minél kisebb sérülésekkel megúszni. Következő alkalommal már nem lesz akkora kedvük kötöszködni. Ha újra szemétkednek, akkor csináld meg ugyanezt. Nincs más választásod, az ilyen hülyék csak ebből értenek. Előbb-utóbb le fognak szállni rólad. Nem valószínű, hogy egy kéztörésig elmennek, ha igen, akkor két lehetőséged van. Vagy ti is megcsináljátok a hangadójukkal ugyanezt, vagy szólsz a rendőrségnek. Ők valószínűleg tudnak rájuk nyomást gyakorolni.

A másik dolog, amit mellette megtehetsz, hogy verbálisan nem hunyászkodsz meg, nem veszed komolyan, amiket mondanak, hanem beszólogatsz nekik. Ha elég intelligens és gátlástalan vagy, akkor föléjük kerekedhetsz ezen a téren.

A saját gyerekemnek is ugyanezt javasolnám ebben a helyzetben, jobbat nem tudok.

2015. aug. 27. 23:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző válasz adó 😃
2015. aug. 28. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!