Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek vagány?

Hogyan legyek vagány?

Figyelt kérdés
Van pár jó barátom és ők úgy szeretnek mintha a tesójuk lennék de egyik sem az osztályomba jár.Nem szeretnék iskolába járni többet már meg néztem a vonzás törvényényét megpróbáltam bevonzani hogy ne utáljanak de nem sikerült és pár fiú mindig elveszi a cuccaimat és ütöget meg minden és nagyon félek mert hétfőtől suli.hogyan legyek vagány hogy ne bántsanak?

2015. aug. 27. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aki a cuccaidhoz nyúl, azt bszd pofán..ilyen egyszerű
2015. aug. 27. 19:20
 2/13 A kérdező kommentje:
De en eleve vekony vagyok ok meg izmosak es egyszer majdnem eltortek az ujjam mert veletlen a szekukhoz nyultam.Es mar olyan szinten vagyok hogy ugy erzem hogy en vagyok a csalad szegyene demez hiszen igy is van
2015. aug. 27. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Első lépés a vagányság felé az, hogy ne írj ki gyk-ra olyan kérdést, hogy "Hogyan legyek vagány?".

Amúgy öltözködésben változtass. Legyen kefehajad, dibatos cuccaid, még akkor is ha utálod ezeket. Ez az egyik dolog ami vagánnyá tesz. Utána a többi jön magától.

2015. aug. 27. 19:25
 4/13 eznemlényeges ***** válasza:
Nem vagy a család szégyene, és soha nem is leszel. És ha tényleg IGAZI barátok szólj nekik, és ha igaziak, akkor beverik azoknak a nagy pofájukat. Neked szerencséd van, én elég csendes vagyok, és szivattak gyakran. Egyik nyáron végig edzettem, azt a legnagyobb "vagánynak" úgy behúztam hogy eltört az orra. Innentől már nem vettek semmibe.
2015. aug. 27. 19:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazabol en nem hordok ojan cuccokat ami nem erdeti vagy olcso.Csak a legdragabbakat mert a szuleim igy akarnak kiengesztelni mert bantanak a suliban es nem szeretnem hogy utaljanak mert en hiszek Istenben es nem szeretnem hogy ezzel valami rosszat tegyenek hogy utalnak es Isten megverje oket.
2015. aug. 27. 19:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Bocsi helyesírási hiba

Olyan* ezt akartam irni es nem azt hogy ojan csak siettem szoval olyan-t akartam irni bocsi megegyszer

2015. aug. 27. 19:32
 7/13 A kérdező kommentje:
A barátaim igazi barátok és kiállnának értem csak olyankor bántanak az ellenségeim amikor a barátaim nincsenek ott szóval nincs sok barátom de az ellenségemnek igen és azt mondtak hogy amikor az ellenségem egyedül úgy merjek rá támadni hogy a bandáival eltöri a kezem.
2015. aug. 27. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Milyen gengszter suliba jársz te? Iratkozz át máshova, vagy legyél magántanuló.
2015. aug. 27. 19:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Külföldi suliba és nem váltok sulit mert megigértem magamnak hogy nem fogom hagyni hogy betörjenek.
2015. aug. 27. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:
De ha ez így több lelki fájdalmat okoz neked, mintha "betörnének" akkor nem éri meg.
2015. aug. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!