Mit tegyek, hogy vagány és trendi legyek?
Figyelt kérdés
Az Éjjel-nappal Budapest szereplőire akarok hasonlítani, hiszen már minden fiatal ugyanúgy tesz.
És egyébkét is: https://www.youtube.com/watch?v=VPUrT351MYE
2014. ápr. 19. 12:11
1/13 anonim válasza:
Egész testet beborító tetoválás.
2/13 anonim válasza:
Ha olyan akarsz lenni mint ők, inkább ásd el magad. :)
3/13 anonim válasza:
Mit tegyél hogy ugyanolyan legyél? Legyél legyél buta mint a tök és feküdj le bárkivel, vagy fektess meg bárkit.
4/13 anonim válasza:
Vagány? Rágógumi, borosta, kócos fej.:)
5/13 anonim válasza:
Ha nem jön magadtól akkor ne erőltesd.
7/13 anonim válasza:
Mirol szol az elso link? Itt nem lehet megnezni.
A masodikra valami veszely-jelzot kirakhattal volna... Beleegett a retinamba es agyfact kaptam. Rhagoghumiii
9/13 anonim válasza:
WTF???WTF????WTF???? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha olyan akarsz lenni akkor k]rasd szét magad minden szembejövő pasassal, legyél se..h.lye ne érsél semmihez csak a bulizáshoz és tartasd el magad a szüleiddel. igy te is olyan debil céltalan lúzer leszel mint azok.
katasztófa hogy a korosztályomnak az üresfejű műcelebek a példaképei!!!! ezeknél még Till Lindemann is ezerszer jobb példsakép!!!!!!!
10/13 anonim válasza:
Én önmagamra akarok hasonlítani. Ezt úgy értem hogy a belsőm tükrözze a külsőm. Azt teszel amit akarsz de nem szerintem boldogságot mások leutánzása. De ha szerinted igen akkor legyen úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!