15 éves lány vagyok, és meg akarok halni. Igazából nem tudom mit mondhatnék még, mit gondoltok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sokat gondolok az öngyilkosságra, konkrét okom nem igazán van. Úgy érzem az emberek nem szeretnek, egyedül érzem magam, bár vannak barátaim (de nem igaziak, olyanok akik ha jön egy jobb otthagynak) Régebben vagdostam magam, és őszintén most sem vetem meg ezt a módszert. Ne mondjátok, hogy az semmiben nem segít mert tudom, legalább ezer ember verte már a fejembe, sikertelenül, mert nekem szükségem van rá. A családi hátterem normál a szüleim együtt vannak és erről ennyit. Tudom, írhatjátok, hogy akkor mégis mi a franc bajom van? Létezik ez a betegség a depresszió, aminek egyáltalán nem értem a lényegét. Akkor én most betegen születtem vagy az élet tett tönkre? Úgy gondolom fiatalon meghalni gyönyörű dolog. Talán nem ma vagy holnap, vagy akár pár év múlva, de érzem, hogy a saját kezemmel vetek majd véget az életemnek és örökre fiatal maradok. Mint Kurt Cobain vagy Amy Winehouse. Szóval.. Csak vélemények.2015. aug. 27. 19:13
21/22 anonim válasza:
megkérdezted anyukádat, hogy mit érzett, amikor megtudta, hogy te jelentkeztél nála a földi életre? Kérdezd meg és nagyon figyelj rá, a gesztusaira is.
22/22 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok,"mit tudsz az életről"kérdések irtó marhaságok, elég sok mindent megéltem én is, depressziós voltam bizonyos fokon vagyok is, vagdostam magam sokszor gondolkodtam hogyan öljem meg magam, igazából gyáva voltam ahhoz hogy megtegyem, az öngyilkosság nem gyávaság, inkább hatalmas erő kell ahhoz hogy megtedd, de a te esetedben nem megoldás, ahogy a legtöbb ember esetében sem, nekem nagyon sokat segítettek a barátaim, valamint próbálj az életedben a pozitív dolgokra gondolni az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!