Ez most mi? Van még valaki így?
Néha elgondolkozom hogy az emberek ,,Mi a *** alapján szólnak hozzám'' (Nem ego).
Csak néha komolyan nem tudom hogy az embereknek az értelmetlenebbnél értelmetlenebb ,,vicceket'' amit rosszul is kezelhet egy ember ha rossz napja van miért vágja hozzá az emberhez
Szituációként hogy érthetőbb legyen
Valaki beszól 1 ,,vicceset'' szóval nem sértő de ez az hogy úgy reagálod le hogy:
Te meg mi a **** indokból szóltál [BE/Hozzám]? Főleg úgy
hogy látásból ismerlek csak szóval nem az a nagy viccelődős haver hanem aligha ismerem..
Szóval minek szól hozzám ha értelmeset nem tud és nincs meggyőződve hogy venném a lapot vagy olyan kedvem van és nem is szólt hozzá senki
vagy csak én vagyok ez a ,,kerüld a társaságom és csak akkor szólj ha keresem a társaságod''?Vagy ez már antiszoc és agresszivitás?
Valahol részben empátia hiány ha jól tudom
Remélem érthető volt
Ha nehezen akkor bocsi
Azt hiszi hogy vicces / jobb kedvre akar deríteni / látni akarja hogy begurulsz, elszomorodsz, stb.
Nem tiszta mit akarsz mondani, de nekem az jött le, hogy te épp egyedül szeretnél lenni, és/vagy rossz kedvedben vagy, és ezt a másik nem veszi tudomásul vagy nem érdekli, és/vagy viccesnek tartja és ez téged zavar. Ez szerintem normális. Ha meg épp ideges vagy, vagy eleve aggresszívabb ember vagy akkor pedig érthető a "hogy a francba mertél hozzám szólni".
Nagyjából igen köszi a értelmes válaszokat ment a zöld.
Na azt meg elfelejtettem hozzá tenni hogy alapból is olyan vagyok akit inkább hagyd dolgára pl kimegyek kutyát sétáltatni 1 parkba akkor ez a véletlen se legyen 50m körzetemben ember, nehogy valakivel dumálnom keljen mert eléggé magamnak való vagyok aki kerüli az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!