Ti elítélnétek az ilyen lányt a stílusa miatt?
Rock/metal zenéket hallgatok és fekete ruhákat hordok (néha színeseket is, de akkor is csak visszafogottabb színűeket) A hajam sötétbarna, hosszú és félig a szemembe fésülve hordom. Visszahúzódó, félénk típus vagyok, de a barátaimmal el tudok hülyéskedni.
14 éves lány vagyok..
Előnybe részesítem, bár a heges kéz már annyira nem tetszik, de nem kiábrándító dolog. Élek/halok az ilyen lányokért, amilyen te vagy. Én sajnos kissé elszomorítalak, mert megvan a nagyobb esélye, hogy ezért beszólnak/gúnyolnak/kirekesztenek téged amiért ilyen vagy. Tapasztalatból mondom. Mert ugye, a többi 'sorozatgyártmány', azzal mit kezdjenek? De nem olyan vészes.
Én azt mondom, ez téged ne tántorítson el, add önmagad és biztos lesz olyan személy aki megért és barátkozni fog veled.
Hát igen. :P
csak az a baj, hogy én mindent a szívemre veszek, ha beszólnak.
Ez a kérdés tőled azt felételezi, hogy te attól tartasz nem vagy teljesen az, akinek mások szemében először tűnnél. Különben nem zavarna hogy az üvölt rólad ami vagy. Így könnyen megtalálod a klikked, olyanokkal meg nem kell megszerettetned magad akik valószínűleg neked se szimpik. Vagy a problémád az hogy magadat nem bírod?
+ 1 kérdés: A stílusod a te részedről milyen üzenetet hordoz magában? Bár tiniként az se baj ha csak belesodródtál ebbe a világba
Én egyébként a mai napig, mindig is feltűnő, alter gyerek voltam, és soha nem zavart ki mit felel rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!