Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti elítélnétek az ilyen lányt...

Ti elítélnétek az ilyen lányt a stílusa miatt?

Figyelt kérdés

Rock/metal zenéket hallgatok és fekete ruhákat hordok (néha színeseket is, de akkor is csak visszafogottabb színűeket) A hajam sötétbarna, hosszú és félig a szemembe fésülve hordom. Visszahúzódó, félénk típus vagyok, de a barátaimmal el tudok hülyéskedni.

14 éves lány vagyok..

2015. aug. 25. 17:18
1 2
 11/19 Edward Scissorhands ***** válasza:
Azokkal meg nem szabad törődni, akiknek nem jössz be. Nem érdemlik meg, hogy olyan barátjuk legyen, mint Te. Sok sikert! Majd esetleg leírhatnád, vannak-e normális emberek abban a gimiben. :D
2015. aug. 25. 18:22
 12/19 opened paradise ***** válasza:
Nem,én pont,hogy szeretem a rockereket.
2015. aug. 25. 18:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 25. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Előnybe részesítem, bár a heges kéz már annyira nem tetszik, de nem kiábrándító dolog. Élek/halok az ilyen lányokért, amilyen te vagy. Én sajnos kissé elszomorítalak, mert megvan a nagyobb esélye, hogy ezért beszólnak/gúnyolnak/kirekesztenek téged amiért ilyen vagy. Tapasztalatból mondom. Mert ugye, a többi 'sorozatgyártmány', azzal mit kezdjenek? De nem olyan vészes.

Én azt mondom, ez téged ne tántorítson el, add önmagad és biztos lesz olyan személy aki megért és barátkozni fog veled.

2015. aug. 25. 20:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Én is attól félek, hogy megjegyzéseket fognak majd tenni. De köszönöm a tanácsot, megpróbálok önmagam lenni. Aztán lesz, ami lesz ><
2015. aug. 25. 21:00
 16/19 Firedoom ***** válasza:
Amikor 9.be kerultem egy metalos lett a padtarsam. Addig azt sem tudtam, hogy ezt a műfajt eszik vagy isszák, de annyira megfogott, hogy hamar én is az lettem. Minket ezert a stilusert soha nem kozositettek ki es nem is szoltak be, de ha megtennék akkor nem egy morcos, hosszu hajú, gyúrós allna mögöttem :D 18/f
2015. aug. 26. 07:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát igen. :P

csak az a baj, hogy én mindent a szívemre veszek, ha beszólnak.

2015. aug. 26. 08:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert fiatal vagy még nagyon, azért van ez. El kéne járni pár jó fesztiválra, megtanulni élni a rocker életet. Gondok nincsenek, csak olyan ügyek amiket meg kell oldani. Két iylen ügy között pedig te vagy a világ császára. Ha egyszer megtanulod ezt a gondolatot a magadévá tenni, akkor már soha többé nem lesz bajod azokkal, akik megpróbálnak megjegyzéseket teni rád vagy gyúnyolni, mert úgy ahogy vannak le vannak szarva :D
2015. aug. 26. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés tőled azt felételezi, hogy te attól tartasz nem vagy teljesen az, akinek mások szemében először tűnnél. Különben nem zavarna hogy az üvölt rólad ami vagy. Így könnyen megtalálod a klikked, olyanokkal meg nem kell megszerettetned magad akik valószínűleg neked se szimpik. Vagy a problémád az hogy magadat nem bírod?

+ 1 kérdés: A stílusod a te részedről milyen üzenetet hordoz magában? Bár tiniként az se baj ha csak belesodródtál ebbe a világba

Én egyébként a mai napig, mindig is feltűnő, alter gyerek voltam, és soha nem zavart ki mit felel rá :)

2015. szept. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!