Mire utalhat az, ha valaki nagyon gyakran ironizál, szarkasztikus a stílusa?
1. a.) Lehet, hogy ilyen.
b.) Anno sokat piszkálták és/vagy valamilyen komplexusa van, és ezzel kompenzál/védekezik.
2. Mert ritka paraszt az illető. Én már csak tudom, az én stílusom, hogy olyan dolgokat mondok, amik amúgy igazak, csak éppen nem szokták mondani, mert bántó lehet. És főleg a szarkazmus, hosszú távon elég idegesítő és fárasztó lehet, ha te magad nem vagy képes legalább ugyanolyan vagy hasonló szinten űzni, egyszerűen vagy felbosszant, vagy kifáraszt.
én kimondottan szeretem az iróniát és gyakran használjuk is a barátaimmal.
Nem tudom mi jó benne de valahogy jó.
Imádom az iróniát, mi a lakótársammal, barátaimmal sokat beszélünk így.
"megérte elvégezni az egyetemet, mi?"- pl. ha a munkahelyemen nekem kell letakarítani a takarítócég munkatársa helyett az asztalomat,mert poros.
Meg ilyenek. A szarkasztikus humor és az irónia nem rossz dolgok:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kissé félreérthetően tettem fel a kérdést, ugyanis arra gondolta, külső szemmel nézve mire utal a dolog.
Ugyanis én is ilyen vagyok, és sokszor olyan társaságban sem tudom visszafogni magam, amelyben nem nagyon ismernek, így azt hiszik, kőbunkó vagyok. Első benyomásnak nem túl szerencsés ezt tenni, de vagy ez, vagy meg sem mukkanok, az meg nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!