Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról akinek heges az egész karja? Megismerkednétek vele vagy pedig elítélnétek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 7. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem ítélném el. Nem is tudom, hogy miért heges a karja. Sok oka lehet annak, ha valakinek heges a karja. Inkább az számítana, hogy milyen ember, de ez nem kizáró ok.
2014. dec. 7. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Fiúként ha jól néz ki igen, ha nem, akkor egyáltalán nem érdekelne. Nem vagyok önkéntes pszichológus.
2014. dec. 7. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha heges alatt azt érted, hogy vágdosta magát, akkor: Volt egy rossz korszaka, ami nyomot hagyott rajta.
2014. dec. 7. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha vagdosástól heges, akkor igen messzire elkerülném.
2014. dec. 7. 21:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen vagdosásra gondolok. Azért érdekel a véleményetek, mert 3 éven keresztül vagdostam magam és megmaradtak a nyomai. (17 vagyok amúgy). Tudom hogy hülyeség volt, de nem tudom visszacsinálni.
2014. dec. 7. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Simán megismerkednék vele, ha úgy hozza a sors. Mindenkinek vannak nehéz korszakai, s mindenki máshogy éli meg őket. A múltat nem lehet megváltoztatni.

19/f

2014. dec. 7. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek. 20/F
2014. dec. 7. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha rendes, meg intelligens, akkor simán. Nem befolyásoló tényező, hogy milyen a karja.

27F

2014. dec. 7. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is elkerülném. Nem ítélem el, de nem vágyom ilyen csajra.
2014. dec. 7. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Akkor sem ha azért csináltad hogy felvágd az ereid.

A haveromnak van egy barátnője aki szintén vagdosta és hegek maradtak után és állandóan dugdossa.

Szerintem ez hülyeség.

Nekem volt egy ápolónő csajom aki kifejezetten szerette a hegeket.

Sok félék vagyunk ezért különböző véleményekkel találkozhatsz de ha valaki ez alapján ítél el az eléggé felszínes.

2014. dec. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!