Mit csináljak ha anyámat nem érdekli semmi, nem lehet beszélgetni vele, egész nap csak ül és néz maga elé?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 11:11
1/6 anonim válasza:
Kisállat? kutya, macska sokat tud segíteni egy hasonlóan beszűkült személynek.
2/6 A kérdező kommentje:
Van egy párhónapos kiskutyánk.. nem segített. Én is gondoltam már rá.
2014. dec. 5. 11:34
5/6 A kérdező kommentje:
41
2014. dec. 5. 13:26
6/6 anonim válasza:
Ez sokmindentol lehet... Ha ez elott nem volt ra ez a viselkedes jellemzo, lehet hogy a kozelmultban valami nagy trauma erte.
Ha volt mar ilyen korabban is, az lehet a depresszio jele. Az biztos, hogy semmikepp sem normalis viselkedes. Legyetek hozza tapintatosak, ereztessetek hogy szamithat ratok. Figyeljetek oda ra, lehetoleg ne engedjetek egyedul elmenni otthonrol, ha ugy erzitek bucsuzkodik, szokatlan dolgokat mond. Ez most elegijesztoen hangzik, tudom, de nagyon nem jol hangzik az sem amit leirtal.
Legfontosabb lenne hogy amennyiben nem tudja veletek megbeszelni a gondjat, vedd fel a kapcsolatot a haziorvossal, aki ajanl pszichologus szakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!