Hogyan lehet az, hogy valaki ilyen hatással van rám? (részletek lent)
Van egy ismerősöm, akivel úgy érzem teljesen szabad vagyok. Semmilyen szerepet nem kell eljátszanom, az lehetek aki vagyok, és ez mindkettőnknek így lesz jól. Nem parázom semmin ha vele vagyok. A jelenléte nagy hatással van rám, olyan mintha valami drog hatása lenne. (fontos hozzátenni, hogy sem szerelmi, sem szexuális vágyaim nincsenek felé).
Hogyan történhet ez? A spirituális és a tudományos magyarázat is érdekelne
(Ha van).
Látod, milyen szép az élet? Azt aki mellett önmagad lehetsz, nem kívánod társnak. Akit megkivánsz, vagy mwgszeretsz, annak meg teszed a szépet, és azon parázol, mikor veszi észre a pózerségedet.
Szerinted melyik út vezet a boldogsághoz?
Kettes: tökéletesen igazad van. Annyit kell még hozzátenni, hogy 20 évvel idősebb nálam, és a pszichiáterem. Szerintem kevés az esély rá, hogy "társak" leszünk.
De amúgy egyéb helyzetekben beletrafáltál sokszor elkövettem már ezt a hibát.
"Annyit kell még hozzátenni, hogy 20 évvel idősebb nálam"
jaaaa, hát mondjuk ettől most kicsit más a leányzó fekvése.
nos, az is elképzelhető, hogy fiatal vagy, nem ismered igazán az emberi természetet, a 20 évvel idősebb ember pedig olyan lehengerlő személyiség, amivel még eddig nem találkoztál. hogy miért? mert neki húsz év előnye van abban, hogy kiismerje az életet, a világot, az embereket. lehet, hogy pusztán ezt a lehengereltséget értelmezed katarzisként, és ezt nem tudod feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!