Lányok, rátok is ilyen hatással volt az új Mad Max film?
Engem nagyon megfogott a mondanivalója és a hangulata: hogy a nők erősek, függetlenek és nem a pasik tulajdonai és hogy egy nő is mindent elérhet az életben ha keményen küzd. Nekem nagyon megváltoztatta a hozzáállásomat a pasikhoz és az élethez. :)
Amúgy ha van olyan nő/lány aki még nem látta sürgősen pótolja! :)
SPOILER
Kíváncsi lennék arra mi lesz, amikor Furiosa rájön, hogy a víz nem véletlenül volt elzárva. Valamint hogy a többi város, mikor veszi uralma alá az ő védtelenül maradt területüket.
"az csak egy film, pasik csinálták."
Igen férfi rendezte, ezért is furcsa hogy egy férfi feminista filmet rendezett. :)
"Kíváncsi lennék arra mi lesz, amikor Furiosa rájön, hogy a víz nem véletlenül volt elzárva. Valamint hogy a többi város, mikor veszi uralma alá az ő védtelenül maradt területüket."
Lesz folytatás is, ezt szerintem majd akkor fogjuk megtudni :)
4# Persze mert hímsoviniszta vagy és nem tudod elviselni hogy egy nő is lehet erős.
# 6
Mi volt ebben a filmben feminista?
# 8
Nem lázadtak, hanem menekültek, nagy különbség. Furiosan kívül pedig lényegesen egyik sem tett hozzá a cselekményhez. Csak pár jó csaj volt, aki elment díszletként. Élükön a Transformerses kirakat csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!