Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, rátok is ilyen hatássa...

Lányok, rátok is ilyen hatással volt az új Mad Max film?

Figyelt kérdés

Engem nagyon megfogott a mondanivalója és a hangulata: hogy a nők erősek, függetlenek és nem a pasik tulajdonai és hogy egy nő is mindent elérhet az életben ha keményen küzd. Nekem nagyon megváltoztatta a hozzáállásomat a pasikhoz és az élethez. :)

Amúgy ha van olyan nő/lány aki még nem látta sürgősen pótolja! :)

2015. jún. 13. 11:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10# Akkor szerintem nézd újra a filmet mert elég nagy butaságokat beszélsz :)
2015. jún. 14. 02:27
 12/29 anonim ***** válasza:
39%

# 11

Az sem rémlik, hogy fegyvert fogtak volna. Csak az öreglányok vették fel a harcot. Láttam, hogy le lettem pontozva, de ez akkor sem egy feminista film.

Ők pedig elkeseredettségükben, utolsó lehetőségként fordultak vissza, mert nem volt hová menniük. De így sem ők tartóztatták fel a sereget, hanem az öngyilkos srác. Ha ő nincs, akkor mind ott pusztulnak.

2015. jún. 14. 09:52
 13/29 A kérdező kommentje:

De ezt nem ertem a fiuk reszerol. Minden filmben a ferfiak a szuperhosok, abban a nehanyban ahol a no miert kell egybol fujjolni meg szadat huzni??

Szerintem nagyon jok az ilyen filmek hogy a nok ele is ilyen eros karakteru peldakepeket allitanak, es nem csak ebbe a szokasos "gyenge no vagy az eros ferfiak mentsenek meg" tipusu skatulyaba zarjak oket..

2015. jún. 14. 10:39
 14/29 A kérdező kommentje:
12# bocs de Furiosa volt aki megolte a zsarnoki ferjet!
2015. jún. 14. 10:40
 15/29 anonim ***** válasza:
39%
1 erős nőt ismertünk meg és még több feltűnt a vége felé. A "szállítmány" csak eye candy volt. Annak meg nem tudom mi köze a feminizmushoz, hogy a nőket nem csak tárgyként kezelik. Még mindig távol áll tőle...
2015. jún. 14. 11:12
 16/29 A kérdező kommentje:
15# Annak ellenére hogy a filmben alig volt párbeszéd nagyon erős tartalommal és életfilozófiai dolgokkal rendelkezik, nézd meg mégegyszer vagy olvass róla kritikákat, az egyik ilyen dolog a feminizmus. :)
2015. jún. 14. 11:40
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

# 16

Na jó, most már marhára érdekel milyen életfilozófiát adott át neked:D

2015. jún. 14. 12:43
 18/29 A kérdező kommentje:

17# Például az erős női jellemet leszámítva azt hogy:

1, nem kell folyton panaszkodni és elégedetlenkedni az élettel, mert lehetne sokkal rosszabb is

2, hogy sose szabad feladni csak menni előre

3, hogy a föld környezetszennyezése miatt akár ideáig is lesüllyedhet az emberiség

4, az hogy nem sokára a népességnövekedés miatt az ivóvíz lesz a legnagyobb kincs és hogy meg kell becsülni

5, azt hogy mint filmben hiába vagy beszorítva egy rossz helyzetbe, rossz társadalomba és hiába próbálsz kitörni onnan (mint a filmben a szereplők) nem lehet a társadalomból szabadulni vagy csak komoly áldozatok és szenvedés árán

Itt jön ki hogy te nem nyitott szemmel nézed a világot - vagy mondjuk ezt a filmet - hanem leragadtál a robbanásoknál és a kocsiknál.. nem is próbáltál tartalmat keresni a film mögött. Pedig a Harag útja az elmúlt 10 év szerintem legjobb filmje minden szempontból. :) Szép, látványos, izgalmas és tartalom is van mögötte.

2015. jún. 14. 13:23
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

1. Az egyik folyton ezt csinálta és megbocsátásért könyörgött volna.

2. Ha elindulnak az ismeretlenbe, akkor azt mondom igazad van.

3. Nem környezetszennyezés hatása, hanem nukleáris katasztrófáé. Nagy különbség.

4. Ivóvízből sosem lesz hiány. A bolygó nagy része víz és a desztilláció gyerekjáték.

5. Ezt meg nem is értem:)

2015. jún. 14. 15:29
 20/29 A kérdező kommentje:
Latom lovesed sincs a film lenyegerol.. :\
2015. jún. 14. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!