Lányok, rátok is ilyen hatással volt az új Mad Max film?
Engem nagyon megfogott a mondanivalója és a hangulata: hogy a nők erősek, függetlenek és nem a pasik tulajdonai és hogy egy nő is mindent elérhet az életben ha keményen küzd. Nekem nagyon megváltoztatta a hozzáállásomat a pasikhoz és az élethez. :)
Amúgy ha van olyan nő/lány aki még nem látta sürgősen pótolja! :)
Amennyi energiat a felesleges kotozkodesre forditasz peldaul nezhetnel vagy olvashatnal rola kritikakat, elemzeseket. Ha en belekepzelek dolgokat akkor rajtam kivul meg tobb millio nezo, meg filmszakerto is. Tipikus esete vagy annak a mozinezonek aki elmegy popkornal mindennel, gyonyorkodik a szep grafikaban, langokban, szamitogepes effektekben, utana hazamegy es fingja sincs mit latott...
Es attol merthogy te kinyitod a csapot es ihato viz folyik bbelole, ez a vilagon nagy ritkasagnak szamit. Afrikaban, azsiaban naponta (!) ezrek halnak szomjan. Az USA leggazdagabb orszaganak szamito kaliforniaban 10000 dollaros buntetes jar annak aki feleslegesen pazarolja az ivovizet locsolasra ilyesmire.. Szoval tajekozodj a vilagban mielott butasagokat beszelsz.
"Ha en belekepzelek dolgokat akkor rajtam kivul meg tobb millio nezo, meg filmszakerto is."
Pont mint a South Parkba szoktak, pedig a készítők többször is kijelentették, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Csak a nézők képzelnek bele mindent. Az emberek mindenben titkos üzeneteket és utalásokat keresnek. Aki keres, az pedig talál...ott is, ahol nincs. De ha ilyen üzenetet akart volna közvetíteni a film, akkor nem veszett volna el a végig pörgő akcióban.
Annak meg mi köze az egészben, hogy Afrikát mindenki leszarja? Senki nem akar segíteni rajtuk, csak azért foglalkoznak velük, mert iszonyat mennyiségű fegyvert vásárolnak. Indiaikat meg ne kelljen már sajnálnom, ha tele szemetelnek mindent és éhen, szomjan halnak. (továbbra sem értem, hogy ennek mi köze a filmhez)
Ilyen büntetés pedig nincs, csak egy idióta kormányzó találta ki, hogy legyen. Napi szinten állnak elő hasonló kreténségekkel...ennek az az előzménye, hogy anno a vízgazdálkodást célozta meg.
# 25
Gyenge érveiddel ez sosem volt vita:)
Köszi, eddig bírtam ezt a filmet, nem a szerinted mondani valója miatt, hanem a posztapokaliptikus univerzuma miatt. Mad Max a magányos harcos, a kedvencem már az első film óta.
Mindenki azt lát a filmben amit akar, én nem vagyok hímsoviniszta (nő vagyok) se feminista, nekem mindegy hogy pasi vagy csaj, az illető ha jófej velem akkor én is az vagyok ha egy szemét, akkor felőlem elmehet a pokolba.
Ja, köszi hogy kinyírtad számomra ezt a filmet, pedig olyan szép volt...
Bántani nem akarok senkit, de annyira kis aranyos a kérdező, ahogy felsorolja a kis epifániáit :D
Kis hercegnő első pillantásai a való világra egy rózsaszín lencsén keresztül. Aztán kb visszamegy barbizni, vagy szépségkirálynő lesz a "világbékéért".
Mind1, mindenki volt fiatal, és idealista, majd lehoz a világ a maga szintjére. Nekem tetszik hogy ilyesmiket is beleláttál a filmbe, kicsit SEM erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!