Szerintetek nem hülyeség egy egész nemzetet utálni a történelme és a vezetői miatt?
pl ilyenről beszélek, hogy apám mindig felhozza, hogy a Románok elvették Magyarország nagy részét és ezért kicsit ellenszenvet érez irántuk, de hogy a Románok a Magyarokhoz miért érezik ezt erősen annyira nem tudom
de pl a német nyelvet én is kifejezetten nem szeretem, mert olyan csúnya nekem de a németek, hát van unszimpatikus persze, de egy kapzsi vállalatvezető vigyori hamis mosollyal az arcán magyarban ugyanúgy unszimpatikus lenne
Nem hülyeség, méghozzá ezért:
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Széchenyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!