Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem hülyeség egy...

Szerintetek nem hülyeség egy egész nemzetet utálni a történelme és a vezetői miatt?

Figyelt kérdés
Az általánosítás egy olyan túl magától értetődő dolog, miért kell?

2015. aug. 24. 17:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

pl ilyenről beszélek, hogy apám mindig felhozza, hogy a Románok elvették Magyarország nagy részét és ezért kicsit ellenszenvet érez irántuk, de hogy a Románok a Magyarokhoz miért érezik ezt erősen annyira nem tudom

de pl a német nyelvet én is kifejezetten nem szeretem, mert olyan csúnya nekem de a németek, hát van unszimpatikus persze, de egy kapzsi vállalatvezető vigyori hamis mosollyal az arcán magyarban ugyanúgy unszimpatikus lenne

2015. aug. 25. 01:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, méghozzá ezért:

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

Széchenyi

2015. aug. 25. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!