Hogyan válhatnék döntőképesebbé?
Még ezt a kérdést is alig bírtam kitalálni, hogy melyik kategóriába soroljam. Nem tudom mi az oka, de hihetetlenül nehezen döntök. Félek a döntéseim következményeitől. Még kis dolgokban is. Ez azért is bosszantó, mert hímneműnek születtem, és 23 éves vagyok már.
Hiába tudom azt, hogy általában az egyik alternatíva szinte ugyan olyan jó, mint a másik, valamiért mindig a legjobbra törekszem. Ráadásul még így is nagyon sokszor rosszul döntök, illetve gyenge pillanataimban meggondolatlanul, gyerekesen cselekszem, mert nem figyelek oda, nem kontrollálom magam.
Ha tárgyak, lehetőségek közt kell döntenem, általában hosszú idő alatt sikerül csak. Emberi kapcsolataimmal, főleg párkapcsolati, "csajozási ügyekben" gyakran 3-4 barátom véleményét is kikérem, hogy mit kellene tennem, vagy amit tenni, mondani készülök megfelelőnek látszik-e.
Ez nem mehet így tovább! Mit tehetnék ez ellen?
fogadd meg a doki tanácsát-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!