Nektek mi a véleményetek Nasz Dánielről?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné az rákereshet Ask.fm-en (danko0411) és Youtuben is :)2015. aug. 22. 10:07
1/12 anonim 

válasza:

Egy senki, akiből netsztárt csináltak. Sok ilyen van manapság.
2/12 anonim 

válasza:

Sokáig jó volt. Aztán nemrég egy videójában van hogy egy srác (nem írom a nevét) küldött neki új kamerát, meg pénzt...érted PÉNZT. Ezzel nagyon elásta magát a szememben, azért mert ask celeb, ne fogadjon már el pénzt mástól...
3/12 anonim 

válasza:

Egy jött-ment senki, mint a többi hasonló ember.
5/12 anonim 

válasza:

Nem ismerem...de el hiheted, hogy nem fogom csak ezért megnyitni azt a retek oldalt...
6/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon becsületes ember és megérdemli azt amiket kap sőt még többet is egyik kedvenc videósom lett ez a kb 2év alatt mióta követem.
7/12 anonim válasza:
Utolsó előttinek mondom ne beszélj így daniról ha nem is ismered ! Nem sértésböl mondom senkit sem szoktam meg sérteni de senki se itélje meg ok nélkül a másikat!
8/12 anonim 

válasza:

7-es: Nekem az a kérdésem hogy hogyan vesz méregdrága audit meg külföldi utazásokat és stb hogyha elmondja a videójában hogy nem élnek túl jól anyagilag és stb. Ezért van odaírva hogy aki akar az adakozhat neki bármivel. De azért 5 milliós audira meg Dubai nyaralásokra van pénz.
9/12 anonim 

válasza:

8-as Ő megérdemli amit kap kedves okos jófej ja! És te csak ne Dumáljál oké ha nem szereted akkor ne nézd a Videóit oké!!!
10/12 anonim 

válasza:

Sokan jófejek, de mi lenne ha mindenki jófej lenne es csak videokat keszitene youtubra? Senki nem dolgozna hanem a kamera elott mindenki szorakozna jol erezné magát nuku stressz es ezert meg penzt is kap az ember. Nem kell felkelni időben nem kell dolgozni menni azt ennyi. Akkor mindenki jófej lenne. Csak Nasz Daninak egy a szerencseje hogy jokor kezdett el videózni es olyan tartalmakkal amiket a kisiskolás gyerekek élvezettel nézik. De ezt bárki megtudná csinálni. Csak már annyi youtuber van es egyre rosszabb tartalmakkal hogy már ott is elég nehéz befutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!