Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lázadni szerintetek hány éves...

Lázadni szerintetek hány éves korig motivált?

Figyelt kérdés
És ha lázadó vagy, milyen művészeti ágban fejezed ki? És örök lázadónak érzed-e magad, vagy egyszer úgy érzed, hogy feladod önmagadat és az elveid? Ha nem, akkor mi motivál?
2015. aug. 20. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ameddig jól esik.Én már rég kinőttem a tini korból de most is van bőven mi ellen lázadni.Mindíg a szabadságvágy motivált.Hogy nekem ne mondja meg senki...Régen atanárok, felnőttek ellen, mosta főnökök és egyéb "felettesek" meg hasonló nem kívánatos lények ellen.Azt hiszem én örök lázadó maradok.Miníd találok tárgyat a lázadásomnak, valamit amivel ellenkezhetek, vagy aminek ellenállhatok.Bár valószínű hogy enélkül nyugisabb lenne az életem.
2015. aug. 20. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ilyen lázadásra értem, ez nem lázadás. Olyan lázadásra, amivel alkotsz is, és azt eladod. Aminek van kézzel fogható termése.
2015. aug. 20. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem csak a művészeti alkotás lázadás. Amit az első írt, az is lázadás. Sőt, művészetileg nézve sem csak az lázadás, ami eladható. Létezik olyan előadó, aki ingyen letölthetővé teszi a zenéjét és azt mondja, ezzel lázad a kapitalizmus ellen vagy épp a lemezcég ellen. Van olyan művész, aki az utcán ad egy műsort.

Lázadni addig érdemes, amíg érdemesnek látja az ember. Ez teljesen egyénfüggő.

2015. aug. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!