Ahogy az utolsó válaszoló mondja, tényleg lehet, hogy túl magasan van az ülés, na de azt lejjebb lehet állítani, akkor miért nem teszik?
2015. aug. 19. 17:40
12/16 anonim válasza:
Anyukám nekem azt mondta, hogy régen így tanították, egy ideig ő is így szállt fel. Mostanra leszokott róla, pedig értelemszerűen régen fiatal volt, és most idősebb.
Egyébként az ülés magassága is lehet, de nem kell lejjebb állítani. Mert ha lejjebb állítod, akkor meg túl lent vagy, ha már a pedálon van a lábad. Csak a földhöz képest magas, a pedálhoz képest ideális.
2015. aug. 19. 19:16
13/16 anonim válasza:
Mert állítólag nőknek így illik ráülni.Hát én nő vagyok, meg is próbáltam így ráülni, de nekem ez nem jön be,átdobom rajta a lában és kész.Kit érdekel?
2015. aug. 19. 20:16
14/16 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok: férfiakat is láttam így.
2015. aug. 19. 20:17
15/16 anonim válasza:
Anyukám is így ül fel. Neki is magasan van a nyereg, ha az ő biciklijét kell használnom, szabályosan halálfélelmem van rajta, hogy ha valami történik, nem tudok hirtelen megállni vele. Nekem alacsony vázas montim van, átrakom rajta a lábam azt go. Megállni meg úgy szoktam, hogy fék és egyszerűen leteszem a lábam. Anyukám szerint az a normális, ahogy ő biciklizik, én egyszer-kétszer megpróbáltam úgy felülni de nem ment. Anyám szerint anno mindenkit így tanítottak biciklizni és én azért nem tudom, mert magamtól tanultam meg, anélkül hogy mutatták volna hogy hogy "kell" felülni.
2015. aug. 19. 22:05
16/16 anonim válasza:
Mikor ok tanultak ez volt a divat, es akkor voltal sikkes ha igy csinaltad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!