Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 180 cm-es lány vagyok. Imádom...

180 cm-es lány vagyok. Imádom a magassarkút, mi legyen?

Figyelt kérdés
Van vagy 7-8 magassarkúm (5-10 cm). Nagyon szeretem őket. Kényelmesek, szépek nem tudok megválni tőlük. Vékony is vagyok, összességében szép látvány magassarkúval. Ugyanakkor kirívó is. Elég hülyén érzem magam sokszor, hogy mindenkinek a feje tetejét nézem legyen fiú vagy lány. Érdekel mások véleménye. Ha veletek szembe jön egy ilyen lány mit gondoltok róla? Sokszor bámulnak meg és félek rosszat gondolnak. Persze lehet köztük 1-2 akinek tetszek, de a magasságom úgyis mindenkit elrettent. Barátom se volt még és nem is próbálkoznak. Lehet emiatt? 19/L

2015. aug. 16. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az angol tanárom is kb akkora mint te, de mindig magassarkú van rajta és elmondta, hogy nem érdekli, hogy mekkora. A párja szerencsére magasabb :D
2015. aug. 16. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 195 cm vagyok,még így is csak a homlokomig érnél :)
2015. aug. 17. 00:08
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Az életben kell kompromisszumokat kötni. Húgom 186 magas, és ő is imádja a magassarkúakat, mégsem hord soha...
2015. aug. 17. 00:57
 14/18 anonim ***** válasza:

185 centi vagyok, nem szeretem, ha egy nő magassarkút hord. Akkor se, ha kicsi, bár eddig csak pici barátnőim voltak :-)

28/f

2015. aug. 17. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel és élvezd! Sz.rd le az irigykedő törpe csajokat az utcán, és nézd levegőnek az alacsony fiúkat is! Mert megteheted. ;)

"Sokszor bámulnak meg és félek rosszat gondolnak." Ez egyáltalán nem biztos, nem láthatsz bele te se mások fejébe. Amúgy ha rosszat is gondolnak, az az ő bajuk! ;)

Nekem kifejezetten tetszenek a magas lányok, főleg ha még magassarkú is van rajtuk (én 190 cm vagyok).

2015. aug. 17. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy még nem volt barátod, az nincs rád írva és amúgy nem jelent semmit.
2015. aug. 17. 15:38
 17/18 anonim válasza:

Ne aggódj, és legyél önmagad! Vagyis ha te magassarkúban érzed jól magad, akkor abban legyél, és ne másoknak akarj megfelelni.

Egyébként zavarna téged, ha a barátod alacsonyabb lenne nálad? Ha igen, akkor azért próbálj kisebb sarkú, de nőies cipőkre váltani, hogy ne szűkítsd le túlságosan a választékot. :) Ha pedig úgy is tetszik egy pasi, hogy ő az alacsonyabb, akkor muszáj tudtára adnod, hogy nem érdekel a magasságkülönbség. :) Különben el fogja könyvelni, hogy nincs nálad esélye.

2015. aug. 17. 15:50
 18/18 anonim válasza:
100%
Nem értek azzal egyet, hogy kompromisszumokat kell kötni. Ha szereted a magassarkút, akkor hordjad. Nekem kifejezetten az olyan lányok jönnek be, akik magasak, és mégis hordanak magassarkút. Van, akinek nem, de ez így van rendjén: minden zsák megtalálja a foltját.
2015. okt. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!