180 cm-es lány vagyok. Imádom a magassarkút, mi legyen?
185 centi vagyok, nem szeretem, ha egy nő magassarkút hord. Akkor se, ha kicsi, bár eddig csak pici barátnőim voltak :-)
28/f
Vedd fel és élvezd! Sz.rd le az irigykedő törpe csajokat az utcán, és nézd levegőnek az alacsony fiúkat is! Mert megteheted. ;)
"Sokszor bámulnak meg és félek rosszat gondolnak." Ez egyáltalán nem biztos, nem láthatsz bele te se mások fejébe. Amúgy ha rosszat is gondolnak, az az ő bajuk! ;)
Nekem kifejezetten tetszenek a magas lányok, főleg ha még magassarkú is van rajtuk (én 190 cm vagyok).
Ne aggódj, és legyél önmagad! Vagyis ha te magassarkúban érzed jól magad, akkor abban legyél, és ne másoknak akarj megfelelni.
Egyébként zavarna téged, ha a barátod alacsonyabb lenne nálad? Ha igen, akkor azért próbálj kisebb sarkú, de nőies cipőkre váltani, hogy ne szűkítsd le túlságosan a választékot. :) Ha pedig úgy is tetszik egy pasi, hogy ő az alacsonyabb, akkor muszáj tudtára adnod, hogy nem érdekel a magasságkülönbség. :) Különben el fogja könyvelni, hogy nincs nálad esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!