Hogyan változhatok?
Figyelt kérdés
A tesóm régebben sokat ijesztgetett, ijesztett meg, és még most hetedikesen is úgy érzem, hogy félős vagyok. Mit tudnék ez ellen tenni?#félelem #Tulajfonságok
2015. aug. 12. 21:05
1/6 anonim válasza:
De mitől félsz? Mert nagyon nem mindegy.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudod, túl 3lénk a képzeletem, és olyan dolgokat is beleképzelek pl. egy sötét szobába, amik nincsenek ott! Pl. belelátok egy valamilyen rondaságot, pl. démont... De tudom, hogy nincsenek olyan dolgok( pl. démonok) de mégis odalátom...
2015. aug. 13. 07:28
3/6 anonim válasza:
Győzd meg magad tényekkel, hogy semmi nincs ilyenkor a szobádban. Nincsenek démonok :D
4/6 anonim válasza:
Márpedig démonok vannak, de nem kell mindenhova odaképzelni. Képzeld azt, hogy te egy szuperhős vagy, és mindenkinél erősebb.
5/6 anonim válasza:
Olyankor kapcsolj villanyt és nézd meg a saját két szemeddel, hogy nincs ott semmi, szerintem utána már megnyugszol..
6/6 A kérdező kommentje:
Persze még mit nem a tesód ijesztgetett. Tuti hogy nem hiszem el. Egyszerűen szaros vagy. Öhehehöhehehöhehehöhöhöhhehehöhe
2015. aug. 19. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!