Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem fogadják el, hogyha...

Miért nem fogadják el, hogyha nekem jó?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, modellkedek. Pontosabban már modellnek számítok. Szerződtetve vagyok egy ügynökségnél.

Nagyon szeretem ezt az egészet, jól érzem magam a fotózásokon, teljesen önmagam lehetek ebben a szakmában.

Tehát nem hisztizek, ha diétázni/sportolni kell. Szívesen teszem, hiszen ez a modell szakma velejárója.

A barátnőim/ barátaim támogatnak, hogy folytassam. A legjobb barátnőm viszont nem nézi ezt jó szemmel. Jó, persze neki gátlásos szülei vannak. Egy szem lányuk a tökéletesség megtestesítője, és eszükbe se jutna, hogy a lányuk modell legyen. Pesig a barátnőm is megtehetné, hogy az legyen. Mondtam is neki, de azt mondta, hogy ő nem lesz "k***a". Amúgy a modellek egyáltalán nem "k****k" de ő tudja. És az osztálytársaim sem nézik jó szemmel, bár az ő véleményük nekem nem számít. Na de ez az egyik dolog amiben örömöm van, miért nem fogadják el?

2015. aug. 11. 14:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

5-ös és 13-as válaszoló vagyok.

"13-as: A te felfogásoddal is gond van. Na meg az értelmezőképességeddel is:

Ez nem egy gagyi ügynökség. Már 14 éve, hogy a természetes szépséget keresik, soha nem kellett a modelleknek befestetni a hajukat, vagy sminkelni magukat egy castingra.

Nagyon nem vagy tisztába a modellek életével, erre azt tudom tanácsolni, hogy olyan dologba ne avatkozz bele, amiről halvány fogalmad sincs"

Látom a nagyképűségeddel és mások lenézésével nincs gond, az már klappol.

Drágám, feltettél egy kérdést, hogy a környezetedben lévő LAIKUSOK negatívan állnak hozzád és nem tudod, hogy miért. Mivel én sem vagyok szakértő, hanem hozzá nem értő, ezért bátorkodtam leírni a nézőpontomat, hogy átlásd, hogy mi is az oka, hogy a környezeted nem fogad el. Ha én esetleg szaki lennék, vagy magam is modellkednék pont akkor nem érne fabatkát sem a válaszom, mert marhára nem tudnék azonosulni egy olyan emberrel, aki külső szemlélő csak és a sztereotípiákból táplálkozik. Hülye vagy, hogy megkérdezed, hogy átlagemberek miért nem fogadnak el, aztán itt azt várod, hogy tapasztalt modellek és ügynökök istenítő válaszokat írogassanak.

2015. aug. 11. 15:58
 22/27 A kérdező kommentje:

Én nem azt kértem, hogy "ku***zzanak" le, hanem, arra a kérfésre szerettem volna ÉRTELMES választ kapni, amit feltettem. De látom a többségnek nem sikerült.

A személyiségemen pedig nem fogok változtatni. Lehet, hogy lenéző vagyok, de addig ne ítélj el, amíg nem ismersz. Értelmesebb emberek ehhez igazodnak :)

2015. aug. 11. 16:11
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem, értelmes emberek nem nézik le egymást. Ja, és én nem illettelek tudomásom szerint cifra jelzőkkel. Bár szerintem tisztában kell lenned azzal, hogy a bizonyos k betűs jelzőnek van alapja. Ha szemet hunysz efelett, akkor az naivságra vall. Minél kevesebb ruha van a modellen, annál többet keres, ez tény, és sokakat a könnyű, hirtelen jött pénz megbabonáz. Lehet, hogy az itteni válaszolók sem utasítanának el egy nagyobb összeget, ha felajánlanák nekik, csak éppen ennek az esélye kisebb, mivel nem mozognak olyan körökben, hogy utolérje őket egy ilyen lehetőség. Viszont te nagyon is olyan közegben forgolódsz, hogy egyenesen heti szinten ostromoljanak pikánsabb munkákkal. És lehet, hogy egy x számjegyű összegnél magad is elcsábulsz, hiába voltak eddig szilárd elveid.
2015. aug. 11. 16:17
 24/27 anonim ***** válasza:
77%

"arra a kérfésre szerettem volna ÉRTELMES választ kapni, amit feltettem."

Pontosan arra a kerdesre valaszoltunk, draga.

Elmondtuk hogy milyen gondolatok vannak egy atlagemberben a modellekkel kapcsolatban. Ha ez neked nem tetszik, az nem a mi problemank.

Remelem a nagy eszeddel azert valami ertelmes vegzettseget is probalsz szerezni. Mert ha nem akkor par ev mulva nem marad mas mint a penzes pasik farka utan valo kapkodas, lasd Zimany Linda, es sokan masok.

2015. aug. 11. 16:40
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"A személyiségemen pedig nem fogok változtatni. Lehet, hogy lenéző vagyok, de addig ne ítélj el, amíg nem ismersz."

Az agyatlan. Sablonszövegekből építkező plázalibaduma úgy látom már megvan. Gratulálok egyéniség nulla, még jó, hogy a tested ér valamit különben bajban ennél

2015. aug. 11. 18:34
 26/27 anonim ***** válasza:
*lennél.
2015. aug. 11. 18:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha sima táncos lennél, már jóval kevesebben ítélnének el. Ha esetleg színésznő, akkor szinte senki, sőt. Vajon miért lehet ez?
2015. aug. 11. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!