Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyha van ötletem LEGO...

Hogyha van ötletem LEGO készletekhez, akkor azokat az ötleteket hova tudom elküldeni ahol át nézik és talán el is fogadják?

Figyelt kérdés

Tehát pl.: Star Wars szet: van benne Kenobi meg Skywalker és egy űrhajó.

Ehhez hasonló, persze részletesebb ötletet miylen címre küldhetek, ha lehet?

2010. aug. 31. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
szia bill gates vagyok hozzám küldheted: bilgetsz@microsoft.com
2010. aug. 31. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne bántsd már, gondolom a kérdező egy gyerek. Méghozzá egy fiúgyerek :-)) Igaz???

Hát a Lego központjában (most nem tudom, hogy amerikai -e vagy más európai országban van a központ. De interneten csak annyit beírsz, hogy Lego, meg fogod találni a központi honlapot, és ott a contact alatt találsz egy telefonszámot és egy e-mail címet. De az a javaslatom, hogy első körben ne az ötletedet küldd el nekik, hanem csak kérdezd meg, hogy foglalkoznak -e ilyesmivel, hogy ötleteket fogadnak, és ha igen ki. (Mert ha elküldöd az ötleted, akkor majd ők megvalósítják helyetted és egy kanyit sem kapsz.)

2010. aug. 31. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem fogadnak külső ötleteket, ez 100%, ne töltsd vele az idődet, hogy elküldöd nekik.

De ha van anyagod megépíteni, akkor csináld meg és vannak rajongó oldalak (pl. Brickshelf.com) ahová fel lehet tölteni és mások megnézik!

2010. aug. 31. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Legó hazája dánia. De azt tudnod kell minden országban mást adnak ki, mert ami az amerikai gyereknek szuper az nem tuti a magyarnak is az.

de keress dán honlapot, ott érdeklödj de angolul kell írnod a levelet.

szerintem meg valamilyen szinten foglalkoznak vele mert így mérik fel a keresletet.

2010. aug. 31. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!