Ezek nagyon rossz tulajdonságok? Fiú
Szerintem csak nem találtad meg a hozzád illő zenei stílust.
A poénokon nem tudom mit értesz, az hogy egyik ember kicseszik a másikkal, az nem poén. Minden más vicces.
Mert egy normalis ember "erzi" a zenet, es biztosan megtalja azt a zenei stilust ami tetszik neki. Amugy te igy a kommunikaciod alapjan nem tunsz teljesen szazasnak, de az is lehet hogy csak butacskabb vagy az atlagnal.
Itt van peldaulaz is hogy szerinted zenet ugy hallgat az ember hogy leul a hangszoro ele es hallgatja, kozbenn nem csinal semmit.
Lássuk csak.
Zene utálás: Nem a legjobb tulajdonság, de ettől még nem lesz valaki rossz ember.
Sport utálás: Én is utálom a sportokat és van még 1-2 haverom akik szintén. Ez olyan tulajdonság hogy egyesek szemében rossz, mások szemében jó. De igazából semleges.
Poénok komolyan vétele: Nagyon rossz. Bár vannak olyan poénok, amiket szinte nem is lehet máshogy venni csak komolyan, de ezek csak a poénok 1,5%-át teszik ki. Kb.
Nagyon ritka nevetés: Nem annyira rossz, de nem is a legjobb tulajdonság.
Barátkozás: Ez is olyan semleges. De ha nem tudsz barátkozni, de akarsz barátokat/új barátokat, akkor eléggé szarügy...
Szégyellős vagy: Ez is semleges dolog. De nem jó ha túlzottan szégyellős vagy.
Bizalmatlanság: Hát ez sem a legjobb. De a mai világban talán egy jó tulajdonság, hogy nem bízol meg az összes emberben, mert ezt kitudják használni a "betegebb" egyének... De ha még a barátaidban vagy családtagjaidban sem bízol, az már nagy gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!