Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek nagyon rossz tulajdonságo...

Ezek nagyon rossz tulajdonságok? Fiú

Figyelt kérdés
Utálom a zenéket,Utálom a sportokat, túl komolyan veszem a poénokat,nagyon ritkan bírok nevetni,nem vagyok annyira barátkozós típus,szégyellős vagyok,bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben

2015. aug. 11. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem találtad meg a hozzád illő zenei stílust.

A poénokon nem tudom mit értesz, az hogy egyik ember kicseszik a másikkal, az nem poén. Minden más vicces.

2015. aug. 11. 14:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem,zenéket soha nem szetettem és nem is fogom.A poénok pedig számomra nem viccesek
2015. aug. 11. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem aki egyaltalan semmilyen zenet sem szeret az valamilyen szinten fogyatekos.
2015. aug. 11. 14:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:Miért lenne az?
2015. aug. 11. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert egy normalis ember "erzi" a zenet, es biztosan megtalja azt a zenei stilust ami tetszik neki. Amugy te igy a kommunikaciod alapjan nem tunsz teljesen szazasnak, de az is lehet hogy csak butacskabb vagy az atlagnal.

Itt van peldaulaz is hogy szerinted zenet ugy hallgat az ember hogy leul a hangszoro ele es hallgatja, kozbenn nem csinal semmit.

2015. aug. 11. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Lássuk csak.

Zene utálás: Nem a legjobb tulajdonság, de ettől még nem lesz valaki rossz ember.

Sport utálás: Én is utálom a sportokat és van még 1-2 haverom akik szintén. Ez olyan tulajdonság hogy egyesek szemében rossz, mások szemében jó. De igazából semleges.

Poénok komolyan vétele: Nagyon rossz. Bár vannak olyan poénok, amiket szinte nem is lehet máshogy venni csak komolyan, de ezek csak a poénok 1,5%-át teszik ki. Kb.

Nagyon ritka nevetés: Nem annyira rossz, de nem is a legjobb tulajdonság.

Barátkozás: Ez is olyan semleges. De ha nem tudsz barátkozni, de akarsz barátokat/új barátokat, akkor eléggé szarügy...

Szégyellős vagy: Ez is semleges dolog. De nem jó ha túlzottan szégyellős vagy.

Bizalmatlanság: Hát ez sem a legjobb. De a mai világban talán egy jó tulajdonság, hogy nem bízol meg az összes emberben, mert ezt kitudják használni a "betegebb" egyének... De ha még a barátaidban vagy családtagjaidban sem bízol, az már nagy gond...

2015. aug. 11. 15:04
 17/17 A kérdező kommentje:
De a csaladomban es a barataimban bizok meg de masban nem
2015. aug. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!