Miért van az, hogy valaki 35 évesen úgy néz ki, mintha most járna még egyetemre más pedig mintha a napközis tanítónénim volna?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 00:59
1/14 anonim válasza:
életmód függvénye
mennyi vizet iszik, eszik e sok gyümit, zöldsit, cigizik, alkoholizál e, v drogozik, alszik e eleget stb
2/14 A kérdező kommentje:
drogozol te eleget? :D
2015. aug. 10. 01:56
3/14 anonim válasza:
:D
Nem csak életmód, a gének is számítanak.
Azért is mondják, h nézd meg az anyját és vedd el a lányát.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Én is így nézek ki. Sose hiszik el a korom, így már nem is szoktam megmondani, mert mindenki csak ájuldozik, volt aki a személyim is elkérte, mert nem hitte el. 39 évesen 27-nek nézek ki. :) Ilyenek a génjeim. Csak előnye van, mint sem hátránya. Örülök is neki.
Környezetemben élő fiatalabb fiúk, ahogy telik az idő, mind idősebbnek néznek ki, s egyre idősebbnek hozzám képest. :) Míg más felett 5 év alatt eltelik 5 év, addig felettem 5 év alatt csak 1 év látszik meg.
6/14 anonim válasza:
Vagy csak ezt hiszed Magadrol! :)
8/14 anonim válasza:
Életmód és gének együttes hatása. Aki 10enéves korában szétbulizta és "kiélte" magát azon bizony látszik ez a fajta kiéltség. 30 as éveiben olyan lesz mint a saját nagyanyja,nagyapja
9/14 anonim válasza:
Én is olyan vagyok hogy szájtátva bámulnak a korom hallatán és a személyim is elkérik... 15-18körülinek néz mindenki, pedig 31 vagyok. Nálam valószínűleg csak a genetika, mert egészségesen sose éltem, meg semmi hasonló. Viszont az anyámat szokták 30-asnak nézni, holott ő már 55. Nagymamámat nézik 45-50-nek, pedig ő 75+... szóval genetika. :)
10/14 anonim válasza:
Nálunk is anyám is, nagyanyám is fiatalabbnak néz ki 10-15 évvel. Én is, pedig nem teszek érte semmit. Genetika. Ha még egyszer születnék, akkor is így szeretnék kinézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!