Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztatok már olyan...

Találkoztatok már olyan emberrel, akivel egy napon születtetek? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam, viszont egy napon születtem Brad Pitt-tel.. Szóval, gyere Brad! :))
2015. aug. 10. 11:19
 12/14 anonim válasza:
én 2-vel és az egyikük volt az a személy akit mindig is utáltam mert piszkált szval szar.a másikkal a kapcsolatom már kellemesebb volt és jót nevettünk akkor amikor kiderült.(1.5 év ismertség/barátság után jöttünk csak rá! :3
2015. aug. 10. 13:00
 13/14 anonim válasza:
Találkoztam már ilyennel,de nem igazán érdekelt.
2015. aug. 10. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Még egyetemen. Ő is 1998. 01. 14-én született mint én, 22 évesek voltunk akkor, mikor kiderült a születésnapunkon. Meglepetésszerű volt. Tudtam, hogy sokan mások is születtek pont ezen a napon ugyanabban az évben, csak nem gondoltam volna, hogy életem során találkozni is fogok egy ilyen emberrel, mert szerintem ha valaki nem a barátod, se családtagod, akkor kicsi az esélye, hogy pont kiderül.
márc. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!