Érzések eltitkolása?
Nagyon sokáig lehet csinálni. Onnan tudom, hogy én ilyen vagyok, az érzéseimet csak nagyon kevesekkel osztom meg, a többieknek nincs közük hozzá. A legnagyobb tragédiáimról is csak a hozzám közel állók tudtak.
Akinek jó antennái vannak, vagy egyszerűen csak tényleg odafigyel a másikra, az észreveszi, a tekintet beszédes, főleg, ha fáradt az ember és elengedi magát. Én is látom, ha valakinek csak a szája mosolyog, a szeme nem.
nekem 7 évig ment...aztán kigyógyultam a depresszióból...
vidámnak mutattam magam amikor fájt...egy idő után természetesnek tűnik és alapból mosolyogsz...
én pl akkor amikor feszült körülöttem mindenki és ideges akármi miatt akkor is mosolygok...és én nem érzem a feszültséget...tehát jó kedvre derít a mosoly...ez kb egy védekező mechanizmus...
Én régen nem tudtam visszatartani a sírást ha olyasvalaki bántott meg akibe szerelmes voltam, de most is szerelmes vagyok belé nem veszek tudomást arról ami rondát mond rám egyszerűen csak a jóra figyelek és így egyre kevesebbszer bánt meg.
Amúgy ha egyálltalán nem tudod visszafolytani az érzéseided akkor sírt ki magad ott aholsenki sem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!