Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Az apukám mióta meghalt az apukája (novemberben) teljesen megőrült. Az anyukája és a testvére jóval előbb halt meg. Viszont azóta arrogáns, mindenbe beleköt. Nem sikerült jól a felvételim, és ezért több hónapon keresztül lehordott, hogy mekkora szar vagyok. Aztán, amikor látta, hogy sírok emiatt, megígérte, hogy soha többé nem piszkál ezzel. Azóta még egyszer felhozta és akkor sírórohamot kaptam, elhánytam magam. Sokszor nézek apukás filmeket indirekt módon, és ott mindig könnyezek, például az Apja lánya című filmen vagy a Dwayne-es Gyerekjátékon. Mert hiányzik ez a fajta apa. Azt hittem, ha elveszti mindenkiét, akkor jobban fog minket becsülni a családját. Van 4 egészséges és okos gyereke és egy fantasztikus felesége, az anyukám.
2015. aug. 7. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni amíg az ő segítségére van szükséged és az ő támogatására addig nem tehetsz semmit.

Később elmehetsz dolgozni elköltözhetsz családi házból, talpra állhatsz saját döntéseid lesznek és nem kell hallgatnod apukád rossz megjegyzéseit.

2015. aug. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!