Félek hogy elijesztem a barátaimat. Mit kéne tennem?
Sziasztok! Abban kéne segítenetek, hogy megmondjatok hogy mit kéne csinálnom. Attól tartok, hogy elüldözöm magam mellől a barátaimat. Nagyon gyanakvó vagyok,nem csak kissebb értelemben, hanem biztos vagyok benne, hogy a digitális órámban kamera van, vagy a monitor belsejében, ami engem figyel, és bár tudom hogy ez hülyeség, én mégis mindig letakarom őket. Sokszor félek attól, hogy hallják a gondolataimat, vagy hogy az utcán követnek. Ha facebookon beszélgetek valakivel, és nem azonnal válaszol, akkor azon gondolkodom hogy biztos kibeszél. De ugyan ez megy élőben is, mindig attól tartok hogy rajtam nevetnek, emiattt mindenkivel gyanakvó vagyok, mindent támadásnak vélek. Sokszor vagyok passzív-agresszív. Nehezen értem meg a társadalmi normákat, és gondban vagyok az érzelmekkel is. Nem igazán ismerem fel az arcmimikát, és a szarkazmust. Sokszor használok egy-egy közmondást rosszul. Az iskolával nincsenek problémáim, tanulás nélkül lettem 4.8. Attól félek, hogy a kevés barátomat is elijesztema folytonos gyanakvással, és azzal hogy "fura" vagyok. Szerintetek mit kéne tennem?
16\f
Szívatnak, piszkálnak az iskolában?
Mert könnyen lehet, hogy amiatt lettél ilyen súlyosan önbizalom hiányos és látsz minden kis semmiségbe bele ilyen dolgokat és emiatt is vagy frusztrált, ami okozhatja a passzív agresszív viselkedést, gondolatokat, valamint azt, hogy nem tudsz megfelelően figyelni a beszélgetésre, vagy a neked mondottakra, azok kontextusára, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!