Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viseljem el az emberi...

Hogyan viseljem el az emberi hülyeséget? Pénztáros vagyok.

Figyelt kérdés

Szeptemberig melózok egy strandon a pénztárban.

Előtte még soha nem melóztam ilyen helyen,szóval szokatlan még a helyzet. Nav gépet kezelni,számítógépen felvinni az összeget,megerősítést kér a gép 3x legalább.

Ha jönnek az emberek akkor nem köszönnek,flegmáznak,de elvárják,ha odajönnek akkor Istenként kezeljük őket.

Ha 10 másodpercet várni kell akkor már átkozzák az anyámat,hiába mondom hogy kezdő vagyok,kell egy kis idő míg belejövök,nem érdekli őket.

Elmondom az embereknek többször,hogy mennyi a jegy,de értetlenek és nem értik meg.

Aztán jönnek a cigók meg a nyuggerek,akikkel még rosszabb a helyzet.

A munkatársakat meg hiába kérdezgetem,nem segítenek.

Én dramatizálom túl a dolgokat?

2015. aug. 7. 17:20
1 2 3
 21/21 vorarlberna ***** válasza:
Igen, és ennyi. Még a lelkedre veszed nagyon, de hidd el elmúlik, és neked kb ugyanannyi csak bután rámosolyogni megnapszaknak megfelelően köszönni, mint felhúzni magad az eseményen. Próbáld ki, ne felhúzd magad, csak mosolyogj bután, és kész. Egyesek látják ha felhúztad magad és direkt hergelni is fognak, mert este ettől lesz keményebb merevedésük. Nem éri meg velük foglalkozni.
2015. aug. 8. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!