Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lenéznél egy ilyen lányt?

Lenéznél egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Sajnos genetikai okokból gyengék a fogaim, ehhez jön még egy született ásványi anyaghiány, aminek következtében maguktól törtek darabokra a fogaim már 10 éves korom óta. A legtöbb javítva van, hátulról 3 hiányzik, de ránézésre szép a fogsorom. Vagyis, eddig az volt.

Tavasszal imungyengeségnek hála olyan fertözés érte a járomcsontom, hogy ha nem jutok el azonnal orvoshoz, nekem befellegzett. Tegnap megint visszatért, ma ki kell húzni az elsö fogam miatta.

Nincs pénzem implantra, a biztosító nem állja. 3-4 hónap, mire összejönne az összeg, addig csúnya fogatlan leszek.

Kiröhögnél, lenézél egy ilyen lányt?

2015. aug. 6. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem néznélek le, de ha fogalmam sem lenne mi van a háttérben és beszélnem kéne veled lehet hogy elmosolyodnék közben.

Szerintem amíg nem lesz helyrerakva a dolog addig csak annyit legyél ismeretlenek között amennyit muszáj. Aki bír, szeret az ebben a 3-4 hónapban is tudni fogja mi a helyzet.

Az meg undorító hogy a biztosító nem állja...

2015. aug. 6. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Én sajnálnám.

Párom csak 35 éves, de nagyon rosszak a fogai, tudom milyen ez. Volt olyan hónap, hogy nem volt elöl 6 foga, míg csinálták az újat.

Ő nagyon sokszor szégyellte, én tartottam benne a lelket. Aztán lett szép új foga.

A környezetünkben értelmes emberek vannak, elmondta nekik mi történt, mert kérdezték. De aztán ők is megszokták.

Idegen emberek gondoljanak amit akarnak, le vannak kakkantva. Az ismerőseid meg megszokják majd :)

2015. aug. 6. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy nem. De sok ember igen. :( Az ismerőseid biztos tudják mi a helyzet, és nem ítélkeznek. Ismeretlen emberekre pedig 3-4 hónapig ne mosolyogj. :) Gondolj inkább arra hogy gyorsan eltelik ez a pár hónap és megint szép mosolyod lesz. Kitartás.
2015. aug. 6. 11:50
 14/15 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Nem, inkább sajnálnám szegényt.

Nekem is genetikailag rosszak a fogaim. 10 éve 8-9 fogamat javították. Volt egy pár amit 3 hónaponta kellett javítani, mert annyira rossz volt, vagy állandóan kiesett a fogam. Az egyiket pedig ki is húzták, mert mindenre érzékeny volt és nagyon fájt, de nem látszott rajta semmi.

Anyunak ínsorvadása van, apunak, nagyinak, tatának műfogai.

15 vagyok.

2015. aug. 6. 13:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Mèg mielött valaki fèlreérti:

Nincsenek kirohadva, mert idöben megcsináltattam, az az egy viszont betegség miatt hiányzik. Szóval, amég el nem kaptam azt a fertözést, senki meg nem mondta volna ránèzèsre, hogy valami nincs rendben a fogaimmal. Modt viszont...belegondolok, és rámjön a sírhatnék :(

2015. aug. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!