Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon hülyének néznél egy...

Nagyon hülyének néznél egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Hülyeség, de szokszor teljesül, amire vágyok, és apróság. Pl:

Egyik reggel busszal utaztam a munkába. Láttam egy gyönyörű világoskék autót. Teljesen feldobta a napom, és kitaláltam, hogy egész nap ilyeneket akarok látni. Aznap láttam még hármat :D (nem ugyanazokat)

Egy éve még egyetemen mindig azon gondolkodtam, mi van a kollégiumunkon túl felfelé az utcán. Egyszer egy reggel, amikor a buszt vártam is pont ezen járt az eszem.

Ezidőben vezették be, hogy a buszok nem állnak meg minden megállóban, csak gombnyomásra. És én ezt nem tudtam.

Nem nyomtam meg, túlmentem, és pont ott szálltam le, ahová vágytam (3 megállónyi táv volt 2 megálló között azon a városrészen)

21N

2015. júl. 13. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hülyének nem, csak kicsit gyerekes gondolatnak tartanám, hogy azt hiszi, ezeket az eseményeket ő irányította. Máskor is láthattál már olyan autót, csak tudatosan nem arra figyeltél, a buszon meg simán nem nyomtál leszállásjelzőt. Egyébként korábban mi akadályozott meg abban, hogy elsétálj arra a helyre, amit mát régóta szívesen megnéznél? Én inkább ezt a tulajdonságodat furcsállnám benned.
2015. júl. 13. 23:23
 2/11 opened paradise ***** válasza:

Nem,nekem is vannak ilyenek.

Pl. pont most ez a Family guy rész,napközben gondoltam rá.

2015. júl. 13. 23:24
 3/11 A kérdező kommentje:
1, Nem tudom, nem volt ott semmi érdekes. Csak úgy éreztem, meg akarom nézni, de sosem éreztem alkalmasnak a pillanatot.
2015. júl. 13. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen, nagyon. Buta nők jellemző tulajdonsága, hogy a leghétköznapi baromságba is belemagyaráznak valami misztikusat és azt képzelik magukról, hogy omnipotensek, még az autók színét is ők irányítják.
2015. júl. 13. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem hülyének tartalak, csak butának aki azt hiszi valami rendkívüli történik vele.
2015. júl. 13. 23:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :)
2015. júl. 14. 00:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem nézném hülyének.

Szerintem aranyos.

Látom a toronyeszű, agyoniskolázott, csak kissé megkeseredett, anonim nagyon kemény durva arcok aztán itt jól megmondták ki a buta,meg a hülye.

Nem mindenki lehet olyan okos,mint egyesek...:D

2015. júl. 14. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Autók: Amit nagyon keresel, azt észre fogod venni. Minden nap elmegy melletted 4 db különlegesen szép világoskék autó csak nem a különlegesen szép világoskék autókat keresed.

Az meg hogy a kollégiumon túl mi van meg lehet nézni akármikor. Nem dobnak le a buszról ha tovább mész egy megállót.

2015. júl. 14. 00:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Ennek sokkal inkább az érzelemvilágához van köze, mintsem tanultságához vagy eszességéhez. Ráadásul tapasztalatom szerint élénkebb fantázia, sokszor együtt jár a kreatívabb jellemmel és az akár meg az értelmesebbel (pl. csak mert jobb az asszociativ kepessege). Persze ez is csak egy eset lenne, még ezt is nehéz általánosítani. Nem a kérdezőről írok most csak általánosságban a többieknek, hogy ennyiből még nem volt érdemes ilyen szintű következtetéseket levonni, pláne nem téves alapokon.

A kérdezőnek pedig: Szerintem is aranyos. Ha ismernélek akkor az efféle tulajdonságok egy együttes képhez hozzá tudnának tenni annyit, hogx már bájos is legyen, de mondjuk itt ennyi alapján ehhez ezt még nem tudom, ettől általánosságban vagy más szituációban még nagyon eltérő jellem is lehetsz. Szerintem vallhat egyfajta érzelmességre és érzékenységre a vonzalom a "misztikumhoz" ilyen irányban. Számomra pozitív tulajdonság, mert gyakran hiányolom a manapság sokszor elhépiesedett, mind felett racionális emberekből a romantikát, a varázslathoz és a költőiséghez való kötődést, vagy talán érzékiséget, bizonyos mélyebb érzelmeket.

2015. júl. 14. 01:10
 10/11 anonim ***** válasza:
De többekkel egyetértve ezek tényleg nem tűnnek túl nagy összefüggéseknek, bőven még úgymond a véletlen határán belül vannak, valószínűbb inkább, mint ahogy mondták, hogy ezeket csak észreveszed, mert hirtelen odafigyelsz és még nem te magad teremted. Persze lehet benne az is, apróbbnak tűnő dolgok is lehetnek sokszor fontosak, ki tudja? Mindenesetre jópofa dolog ilyesmikkel elszórakozni is már csak.
2015. júl. 14. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!