Fiúk! Milyen külsejűnek képzelnétek azt a lányt, akinek még sosem volt udvarlója?
Két véglet van: az egyik a csúnyácska, a másik pedig az annyira szép, hogy nem mernek hozzá odamenni "velem úgyse állna szóba" alapon. De ezt nem lehet sablonokba beleilleszteni, emberfüggő a dolog fiú és lány oldalról is, mert mindenkinek más az ízlése. Láttam én már olyan párt is, ahol a lány az én szememmel nézve csúnyácska, és olyat is, aki átlagosan szép, és nem volt barátja.
És akkor a belső tulajdonságokról még szó sem esett. Itt is egyénfüggő a dolog, mert lehet vonzó egy vagány, bevállalós, és egy visszahúzódó, szerény, aranyos lány is. Én például "szérény, visszahúzódó, arnyos" párti vagyok, külsőre pedig átlagos :)
Milyennek?
Láttam egyszer egy magas lányt, garbóban volt, nem túl csinos farmerben, és úgy ment a járdán, hogy ha bárki belépett volna elé, annak tuti nekiesik. Felemelte az állát és gyorsan haladt előre.
Garbó, szemüveg, 10 éves farmer, csúnya cipő, összetapadt haj.
Na jó ez nem igaz. Nem feltétlen azért nem volt udvarlója mert csúnya. Sőt lehet sokaknak tetszett, csak senki nem mert kezdeményezni. Lehet, hogy visszahúzódóbb típus volt, ezért inkább mindenki hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!