Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van a szelfi botnak?

Mi értelme van a szelfi botnak?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná miről van szó: [link]

felcsesz hogy ez létezik még is milyen egoista maga mutogató ember találta eszt ki és használja már eszt ?

2015. aug. 5. 11:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Na még a végén különlegesnek érzem magam, hogy a 100 emberből az az 1 én vagyok XD

Másokat meg nem tudom mit csinálnak, nem is foglalkoztat a dolog. Ha ők ebben lelik örömüket, hát legyen. Ha nekik az okoz örömet, hogy gyűjthetik a lájkokat, akkor töltsenek fel nyugodtan 5000 képet is akár. Kit érdekel? Facebookon továbbgörgetek és kész...bár ismerőseim között azt hiszem 2 ilyen van csak :D

De még mindig nem értem, téged ez miért zavar? Ha nem tetszik az illető, töröld az ismerőseid közül. Meg van oldva a probléma.

2015. aug. 5. 12:48
 22/31 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de ez mi már?

13rom, 15t, 2dikk, 3dikk, 4gy?

2015. aug. 5. 12:56
 23/31 anonim ***** válasza:
2015. aug. 5. 12:57
 24/31 A kérdező kommentje:

#20: Csak úgy finoman válaszolok.

A szelfit elsősorban magamutogatásra használják az interneten. Ezt könnyíti meg a szelfibot. Frusztrált egoista emberek segédeszköze, hogy országvilág elé tárják az jelentéktelen életük "jelentőségteljesebb" eseményeit, és erre élvez. Az ilyen ember inkább dugja fel magának a botját, abban minőségibb élvezetre lelhet. Ha te a magamutogató viselkedés és az egoizmus között nem vélsz felfedezni összefüggést, hát úgy jártál.

2015. aug. 5. 12:57
 25/31 A kérdező kommentje:

#23 Hát számok indokolatlan ragokkal te buta :D

#24 Rekop egy hős!

2015. aug. 5. 13:06
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

Pedig igaza van, ezt a cuccot azért veszik emberek, hogy elmennek valahova és nyilván az a lényege, hogy képet csináljanak a f&szbúkra... Ez inkább gáz, mint jó.

Nem azért, hogy legyen egy f&sza képük, albumba vagy emléknek, nem a f&szbúkra másoknak, hogy mi mekkora király arcok vagyunk...

2015. aug. 5. 13:47
 27/31 anonim ***** válasza:

Szerinted ezek ragok? :DDD

Bajok vannak.

2015. aug. 5. 13:55
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Egyszerre arrogans es buta vagy. Senki sem kenyszerit hogy vegyel ilyent vagy, hogy facebookot hasznalj. Most voltam untold fesztivalon, es nagyon praktikus volt. Foleg mikor 70 000 ember ugralt korulottem es felvettem ahogy orjong a nep 3 ora Armin van Buuren utan is. Ezt kezbol nem tudtam volna megorokiteni. Plusz ami kepeket csinaltam, azt mind albumba, pl. hogy legyen egy emlekem arrol ahogy Guetta 50m-re volt tolem. Es ehhez nagyon jol jott a szelfibot. Ezen kivul meg sok masra is lehet hasznalni + nem kell tokolodj annyit egy csoportos kep elkeszitesevel, mintha kezbol csinalnad. Es en nem szivesen adom oda masnak a telefont hogy kepet csinaljon rolam. De ettol en nem erzem magam egyaltalan egoistanak.
2015. aug. 5. 14:07
 29/31 anonim válasza:
51%
A selfiebot igenis a ótvar barmok játékszere, akiknek nincs jobb dolguk az életben, mint az interneten érvényesülni a kamu alternatív profiljukon keresztül.
2015. aug. 5. 16:58
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pl. ketten megyünk párommal nyaralni, akkor jól jön, hiszen kivel csináltassak olyan képet, amin mindketten rajta vagyunk. Egy idegennel?"

Igen, egy idegennel. Néhány hete voltam Európa egy szomorú sorsú országában, ahol voltunk néhányan, akik akartunk magunkról egy közös képet. Hihetetlen de egy vad idegent kértünk meg arra, hogy fényképezzen le minket, aki ezt meg is tette, sőt, odavalósiak is megkértek engem rá, hogy fényképezzem le őket.

2015. aug. 5. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!