Mi értelme van a szelfi botnak?
Aki nem tudná miről van szó: [link]
felcsesz hogy ez létezik még is milyen egoista maga mutogató ember találta eszt ki és használja már eszt ?
Na még a végén különlegesnek érzem magam, hogy a 100 emberből az az 1 én vagyok XD
Másokat meg nem tudom mit csinálnak, nem is foglalkoztat a dolog. Ha ők ebben lelik örömüket, hát legyen. Ha nekik az okoz örömet, hogy gyűjthetik a lájkokat, akkor töltsenek fel nyugodtan 5000 képet is akár. Kit érdekel? Facebookon továbbgörgetek és kész...bár ismerőseim között azt hiszem 2 ilyen van csak :D
De még mindig nem értem, téged ez miért zavar? Ha nem tetszik az illető, töröld az ismerőseid közül. Meg van oldva a probléma.
Most nem azért, de ez mi már?
13rom, 15t, 2dikk, 3dikk, 4gy?
#20: Csak úgy finoman válaszolok.
A szelfit elsősorban magamutogatásra használják az interneten. Ezt könnyíti meg a szelfibot. Frusztrált egoista emberek segédeszköze, hogy országvilág elé tárják az jelentéktelen életük "jelentőségteljesebb" eseményeit, és erre élvez. Az ilyen ember inkább dugja fel magának a botját, abban minőségibb élvezetre lelhet. Ha te a magamutogató viselkedés és az egoizmus között nem vélsz felfedezni összefüggést, hát úgy jártál.
#23 Hát számok indokolatlan ragokkal te buta :D
#24 Rekop egy hős!
Pedig igaza van, ezt a cuccot azért veszik emberek, hogy elmennek valahova és nyilván az a lényege, hogy képet csináljanak a f&szbúkra... Ez inkább gáz, mint jó.
Nem azért, hogy legyen egy f&sza képük, albumba vagy emléknek, nem a f&szbúkra másoknak, hogy mi mekkora király arcok vagyunk...
Szerinted ezek ragok? :DDD
Bajok vannak.
"Ha pl. ketten megyünk párommal nyaralni, akkor jól jön, hiszen kivel csináltassak olyan képet, amin mindketten rajta vagyunk. Egy idegennel?"
Igen, egy idegennel. Néhány hete voltam Európa egy szomorú sorsú országában, ahol voltunk néhányan, akik akartunk magunkról egy közös képet. Hihetetlen de egy vad idegent kértünk meg arra, hogy fényképezzen le minket, aki ezt meg is tette, sőt, odavalósiak is megkértek engem rá, hogy fényképezzem le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!