Mi értelme van a szelfi botnak?
Aki nem tudná miről van szó: [link]
felcsesz hogy ez létezik még is milyen egoista maga mutogató ember találta eszt ki és használja már eszt ?
Szerinted az, ha az ember a családi albumba csinál fényképet, az magamutogatás? Igen, léteznek még ilyen emberek, akiknek van otthon fényképalbumuk.
Nem értem miért vagy ennyire kiborulva egy eszköz miatt.
Szerintem a szelfizők zöme nem egoista, hanem ellenkezőleg: azért készítenek magukról fotókat, hogy aztán feltöltve a közösségi oldalakra önigazolást nyerjenek másoktól. "Elég jó vagyok? Megfelelek?"
Egy igazi egoista mások megítélése nélkül is tudja, hogy elég jó vagy sem, a mércéje saját maga (múltbeli énje). Az ő szelfijét nem sűrűn fogod látni, mert ő magának készíti egy-egy emlékezetes pillanatról.
A szelfi botot pedig gondolom, nem csak szelfi készítésére lehet használni, a kar meghosszabbításaként egész praktikus eszköz, egy baj van vele (ahogy elnézem), kicsit drága.
13rom: Költői túlzás ;), de azé felb.sz hogy sok ember annyira ízlésficamos, hogy ezt a viselkedésmintát elfogadhatónak tartják.
2015, családi album, szelfibot - na keresd hol a hiba (következetlenség)
Érdekes módon régen az analóg fényképező gépek korában nem volt erre a fosra szükség, csak most, amikor feltehetik a pofájukat az internetre.
15t: mert alapvetően közösségi lények vagyunk és nehéz figyelmen kívül hagyni a suttyó tömegek trendjeit.
16. hm. jogos. de attól még értelmetlen marad.
"2015, családi album, szelfibot - na keresd hol a hiba (következetlenség)"
Bocsi, de nem találom a hibát :D
Akkor is lehet családi albumom, ha ketten élünk csak és még nincs gyerek. És ne a régi dolgokhoz hasonlítsd ezeket. Régen ha volt gép, akkor is alig fényképezgettek. Sőt itthon is egy csomó olyan régi kép van, hogy ugyanaz a kép, csak más ember van rajta (mert ugye egymást fényképezték az illetők). Szerintem pazarlás. Akkor inkább lefényképezem kettőnket egyszerre és mehet az albumba :D
Vagy másra gondoltál?
Csak úgy finoman megkérdezem: neked mégis mi a franc bajod van? Idejössz dühöngni, mint valami elmeroggyant, belekötsz még az élőfába is, mindezt egy teljesen lényegtelen, jelentéktelen dolog miatt.
Miért fáj az neked, ha valaki szelfibotot használ? Miért fáj az, ha valaki számára ez hasznos?
Továbbá hogy sikerült az egoizmust összehoznod saját magunk lefényképezésével? Nem vagy egy kicsit fogalmi tévedésben? Persze, gondolom neked egy fényképed sincs magadról.
Az a baj, kedves kérdező, hogy buta vagy, arrogáns és bunkó. Előbb magadba kéne nézned, mielőtt mást kritizálsz. Továbbá nem kéne másnak a képességeit kétségbe vonnia annak, aki pár mondatot nem tud leírni egy tucat hiba nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!