A korombeli lányok miért preferálják inkább a pávákat?
Szeretném megérteni a gondolkodásukat és az ô szemszögükbôl látni ezeket a "fiúkat". Az én szememben inkább kisfiúk (vagy kislányok) mintsem férfiak. Mi vonzó van rajtuk?
Egy kis összehasonlításként itt van pár kép, ami szerintem vonzó és férfias és ami szerintük az.
-
Ebben mi is a vonzó?
16/L
Általában akik ennyire védik a "páwákat" azok is páwák és önértékelési problémáik vannak, illetve 0-24be Justin Biebert és Vándájreksönt hallgatnak, mert abba vannak belebuzulva és utána sírnak, ha megverik ôket az utcán.
Én semmit nem szeretnék tôlük, csupán egy összehasonlítás volt, hogy szerintem mi a vonzó. A második fiú még nem igazán van közel a 30. életévéhez.
De ha így gondolod, akkor máris rácuppanok mondjuk az utolsó fiúkra a linkeltek közül, ô most úgyis nagyon menô magyaroszágon.
Végre egy normális lány ^^
Én is így vagyok vele.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!