Miért érzek így vele kapcsolatban ha nem ismertem? Mit érzek egyáltalán? 15/L
Egy anya fontos szerepet játszik a gyermeke életében, na de a mamád nem értem mit befolyásol. Ha valakinek meghal és nagyon szoros volt a kapcsolat akkor 1 hétig gyászol legfeljebb.
Meg amúgy hülye is vagy.
"Ha valakinek meghal és nagyon szoros volt a kapcsolat akkor 1 hétig gyászol legfeljebb. "
Aha, persze...ne adja isten hogy megtapasztald, milyen elveszteni egy tündéri nagymamát
Nincs veled semmi baj, csak tini vagy.
Gyerekként volt velem is hasonló. Egyszer láttam egy képet a nagymamám húgáról. Gyönyörü nö volt, de meggyilkolták. Akkor nagyon sajnáltam magamban, pedig nem ismertem.
10 évvel késöbb volt egy fura álmom. A mamám halott rokonai jöttek meglátogatni, köztük egy fekete hajú bordó ruhás nö. Elmeséltem a mamának. Mondta, hogy ez Betti, és tényleg volt olyan ruhája, amilyennek én leírtam, ahogy arany kitüzöje és fekete esetnyöje is, de ilyen kép nem maradt fenn róla, és nem is emlegették. Szóval akkor 17 évesen úgy éreztem, a valódi Betti jelent meg álmomban, hiszen olyannak látam, mint a 20as éveiben, azokban a ruhákban, amiket a valóságban viselt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!