Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk mennyire számít ez egy...

Fiúk mennyire számít ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy hormonproblémám van és szőrös a hátam,emiatt strandra sem járok,pedig az alakommal egyáltalán nincs gond, és szedek rá gyógyszert is,de nem tudok mit csinálni. Amúgy egy tök átlagos,normális lány vagyok. Szóval ha a természetemmel és kinézetemmel nem lenne gond,akkor elfogadnátok/megbékélnétek ezzel a "hibával" vagy inkább elküldenétek a francba?
2015. júl. 25. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nem számít, sőt engem kifejezetten felizgat a dolog! ;)

31/f

2015. júl. 25. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem számít az ilyesmi, úgyhogy egészen biztosan nem ettől függne a dolog.
2015. júl. 25. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért nem gyantáztatod le?
2015. júl. 25. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
nem a hátáért szeretek egy csajt ,úgyhogy nem számítana
2015. júl. 25. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, ez pont egy olyan probléma, ami engem hidegen hagyna. Viszont az probléma, hogy nem jársz strandra. ;_;
2015. júl. 25. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Gyantázásról hallottál már? Hetekre megoldja a problémát.
2015. júl. 25. 14:46
 7/11 anonim válasza:

Nekem is hormonproblémám van és sajnos nem csak a hátam szőrösebb, mint 'kéne'. Évekig én sem jártam strandra, mert nem voltam hajlandó fürdőruhába bújni. Gyógyszert jelenleg nem tudok szedni rá, mert rossz hatással volt rám.

Könnyen beszél mindenki, aki azt hajtogatja, hogy gyantáztasson...Sok esetben ha hormonproblémája van az embernek, akkor nem sokat ér a gyantázással.

Először féltem, én is, hogy mit fognak szólni a párom, de rájöttem, hogy igazából alaptalanul féltem. Megbeszéltük, mondta, hogy őt abszolút nem zavarja... Mint kiderült én voltam az egyetlen, aki ettől rosszul érezte magát. Olyan szinten, hogy beruháztam néhány hónapja egy otthoni lérezes szőrtelenítőgépre. Nem olcsó, de még így is jóval kevesebből kijön, mintha az ember szakemberrel csináltatná meg. Szerencsére nekem bevált, és most már nem aggódom. Csak azt sajnálom, hogy évekig aggódtam és kimaradtam egy csomó klassz strandolós, medencés bulis dologból.

Ne aggódj annyira! Ha csak azért zavar, mert nem tudod, hogy egy fiú mit szólna hozzá, akkor felejtsd el a dolgot és igenis, menj ki a strandra. Ha meg nem csak egy fiú miatt akarnál tőle megszabadulni, akkor nézz utána a lézeres szőrtelenítésnek.

2015. júl. 25. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Okostojás gyantások ahhoz hogy le lehessen gyantázni a szőrt el kell érnie egy bizonyos hosszúságot ami már bőven látszik és baromira nem oldja meg hetekre a problémát

Kérdezőnek mondom végleges szőrtelenítés témát kéne inkább körbe járnod

Állítólag az sem oldja meg teljesen de hosszú időre igen

2015. júl. 25. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Én csak egyet tudok:

Anno volt a seregben egy fiú,nagyon szőrös volt a háta is,

Dzsudinak hívtuk.

25 év után megtudtuk,hagy meghalt,elütötte egy vonat.

2015. júl. 25. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Szomorú eset de azért vártam a végén a csattanót hogy a hátán lévő szőrmennyiség miatt lepattant róla vonat vagy ilyesmi :-D
2015. júl. 25. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!