Fiúk, KIZÁRÓLAG KÜLSŐRE mit gondoltok a két lenti nőről?
2015. aug. 2. 22:54
11/18 anonim válasza:
Ha szexmániás, perverz, imádja kényeztetni a párját, okos, kedves, vicces, hűséges. Ezek azok a tulajdonságok, amik talán ellensúlyoznák a kinézetét.
12/18 A kérdező kommentje:
"Vannak akik azt mondják a kövér nők is lehetnek szépek. Na az általad linkelt 2 nő erre nem bizonyított rá.
Szerintem egyik sem szép, sőt kifejezetten csúnyák. A Miss Röfi teljesen illik rájuk."
Tudsz mutatni szerinted szép kövér nőt?
Érdekes amúgy, szerintem az első linkelt nő nem kövér, bár túl sok rajta a fölösleg, az tény.
2015. aug. 2. 23:30
13/18 anonim válasza:
Én a kövér nőket is szeretem, de ez a kettő... Nem is tudom igazán, de valamiért nagyon nem...
14/18 anonim válasza:
" az első linkelt nő nem kövér, bár túl sok rajta a fölösleg"
Nem ez a kövér definíciója?
15/18 anonim válasza:
szépek szeretnék egy ilyen nőt de úgy se lenne esélyem
16/18 A kérdező kommentje:
"Nem ez a kövér definíciója?"
Nem mindegy, mennyire kövér, én kövérnek a nagyon túlsúlyosat szoktam hívni.
Köszönöm a válaszokat. Azt szeretném hangsúlyozni, hogy nem én pontoztam le meg fel az embereket, és nem is értem, mi alapján lett valaki (például) az utolsó lepontozva. Ízlésről beszélünk.
2015. aug. 3. 22:16
17/18 anonim válasza:
A nagyon sok pénz és a sok pia bármelyiket vonzóvá teheti.
18/18 A kérdező kommentje:
kösz
2015. aug. 4. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!