Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk baj ha egy lánynak nagy...

Fiúk baj ha egy lánynak nagy az egója? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Most nem a bunkóskodásra, pasik szívatására gondolok hanem arra a határozott "tudom mit akarok" típusú egóra.

2015. aug. 2. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A "tudom mit akarok" típus nem inkább céltudatos?
2015. aug. 2. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Személytől függ. Az nem baj, ha akaratos, vagy ha tudja hogy mit akar, de az eléggé, ha nagyképű és flegma.
2015. aug. 2. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki túlzottan akaratos, az nemcsak a másiknak, önmagának sem jó. Az egész élete egy küzdelem.
2015. aug. 2. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Mert ahol az ész az úr, ott csöndben marad a szív.

Ilyen egyszerű.

2015. aug. 2. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy mit akarsz akkor inkább céltudatos vagy és nem az egód nagy. :D

Viszont amit sokan összekevernek azaz, hogy a magabiztosság nem egyenlő a nagyképűséggel és a flegmasággal.

2015. aug. 2. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki úgy egoista "tudom mit akarok" típus, hogy könnyen lekoptat fiúkat, mert nem éri be azonkívül mással, az nem baj, hisz "ő tudja mit akar". Nekem miért volna baj?
2015. dec. 11. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem baj... nem nekem kell veszkődnöm vele ugyanis, ha a közös célok helyett kizárólag a sajátjaival törődik.
2015. dec. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!