Hogy köszönjek egy lánynak?
Szerintem is kézfogás és rendes bemutatkozás.
A puszit leginkább az elköszönésre kell első alkalommal tartogatni, és majd a lány kezdeményezze.
Nem régimódi a kézfogás, hanem udvarias.
Szegény kérdező, ha már ezen a ponton fennakadsz, akkor mi lesz amikor mélyebb vágyaid felé szeretnéd terelni az ismerkedést, mint pl. Kézen fogva séta, ölelés, csók?
Csak légy természetes, mosolyogva mondj egy "szia"-t és közben nézz a szemébe! Ha kézfogásra nyújtja a kezét akkor gondolom nem ide fogsz egyből írni, hogy akkor most mi a fene van, hanem ösztönösen kezet fogsz vele. Ha puszit ad akkor meg örülsz.
Ennyi.
Az elbúcsúzás az, ami még nekem is gondot jelent időnként, mert a nők gyakran játsszák az eszüket és nem tudom, hogy akkor most tetszem neki vagy nem. Simán búcsúzik puszival meg olyat mondd, hogy folytassuk, aztán meg kapok tőle egy levelet, melyben elzavar vagy épp (tök igazságtalanul) kifejti, hogy milyen bunkó vagyok. Sajnos ilyenek a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!