Aki gyerek korában sokat játszott Gazdálkodj Okosan társasjátékkal, az felnőtt korában be tudja osztani a pénzét?
Én most is szeretek ezzel a társasjátékkal játszani, pedig már felnőtt vagyok. Véleményem szerint, azonban a játéknak nincs köze ahhoz, hogy valaki felnőttként be tudja-e osztani a pénzét vagy sem.
Spórolós vagyok, de nem a játéknak köszönhetem ezt.
:)
Eddig jó a statisztika, hisz akik válaszoltak mind be tudják osztani a pénzt és egy kivételéve mind játszottak a játékkal.
Az elsőnek:
A kérdés azokra irányult, akik játszottak vele. Nyilván, sokan játék nélkül is spórolósok.
Én életembe egyszer játszottam a játékkal, mégis be tudom osztani a pénzem. Nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, bár lehetséges :)
18/f
pont a hetekben játszottam vele. nem hiszem, hogy valaki emiatt tudná beosztani a pénzét. a való életben könnyebb megtanulni, hogy nem érdemes elsején elverni a pénzt, ha legközelebb 31.én jön meg a fizu.
a játékban meg max kimaradsz egy körből,de nem éhezel egy hónapig
nincs összefüggés
én a mai napig szoktam vele játszani (37 vagyok),de néha kifolyik a pénz a kezemből,van amikor meg nagyon jól megy a gyűjtögetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!