Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy süllyedhet még mélyebbre...

Hogy süllyedhet még mélyebbre a világ? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem rég olvastam, hogy valaki fejbe dobta magát egy frizbivel és beperelte saját magát, és megnyerte a pert és kapott 50ezer dollárt.

Egy asszony egyszer betette a macskáját a mikróba szárítani, és a macska felrobbant, és beperelte a mikró gyártóját és megnyerte a pert.

Bepereli a Redbull-t, mert nem ad szárnyakat és úgyszint megnyeri a pert.

Bepereli a gyönyörű feleségét a kínai férfi, mert csúnya gyerekeket szült neki, természetesen megnyerte a pert.

Hova süllyed még ez a világ? Beperelsz egy kecskét mert lerágta a füvedet és a kecskét börtönbe fogják zárni vagy mi? Szégyen....

2015. júl. 29. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A frizbis példában szerintem a felelősség biztosító fizetett... :D Én nem értem mi a problémád kérdező, én ezekből a példákból csak azt látom hogy az emberi leleményesség határtalan.
2015. júl. 29. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!