Miért van az, hogy elegem van a mai világból?
Nincs ezzel baj, nem vagy birka aki követi a média és néhány multicég kreálta divatot.
Ha zavar, ne nézd,töröld a fészbukodat, keress hasonló barátokat mint te vagy, hidd el vannak még sokan.
te vagy érettebb a többieknél. Én is igy voltam vele csak akkor még nem volt okostelo akkor más baromságok voltak.
sok hátrány van ebből amig suliba jársz, te vagy a különc, de ha felnösz akkor sokkal jobb emberré válsz,mint a korosztályod.(tapasztalat)
a legjobb barátnők meg jönnek mennek. Akivel nem egyszerre fejlődtök és egy irányba azzal véget és az utatok. Tudom ezt 12 évesen még nehéz megérteni.
Én is ilyen vagyok. Csak sajnos én belül lenézem ezeket a csücsörítős ribizlibokrokat...ettől mintha azt érezném több vagyok, pedig nem.
Én is ugyanolyan birka vagyok mint ők. Csak én más nyájat követek. Fáj de ez az igazság
15/L
Nem a facebook a hibás, az csak egy weboldal, egy ember alkotta szerkezet.
A sok hülye a hibás, aki minden sz@t felposztol.
Egy autó is lehet közlekedési eszköz, meg tömeggyilkosára is lehet használni, ha belehajtasz vele egy emberekkel teli buszmegállóba.
Ha boldog akarsz lenni, akkor ne másokkal foglalkozz! Foglalkozz azzal, ami téged boldoggá tesz és törekedj, rá, hogy tiszta legyen a lelkiismereted. Más nem kell. Az emberek 98%-a idióta és ez így lesz a jövőben is, le kell tojni őket.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!