ezt nem csak én mondtam, hanem mindenki így gondolja, odajönnek a szép pasik, de nem merek nyitni és leráznak, vagy én rázom le őket.:S
Csak annyit tudok felmutatni, hogy szép vagyok, nem nagyon van más jó tulajdonságom. Sokszor sírok miatta mert nem nagyon van senkim.:/
A kedvesség.
A szép külső semmit nem ér, ha mellette a belső ronda. Sőt, ez az összképen is rengeteget ront.
1. Az idegenekkel miért kéne kedvesnek lenned?
2. Ha odajönnek hozzád ők, miért neked kell nyitnod?
3. "Szép pasik" - bennük is csak ezt nézed?
Nem tudom, hány éves vagy, de hogy sokat kell még érned, az biztos. Beszélgess sokat a barátnőiddel!
miről kéne beszélgessek velük? talizunk minden nap.
Az a baj, hogy nem tudok nyitni, miközben mások odajonnek és nyitnak. Nem ezt nézem, de csak szép fiúk jönnek oda általában.
#7 vagyok: Lehet h testileg érett vagy 18 évesen, de ez a gondolkodás akkor sem egy majdnem felnőtt emberre vall, és ezt tényleg nem bántásból mondom!
"Nagyon szép vagyok, mindenki ezt mondja, szép fiúk jönnek oda hozzám, stb..." - Magadban és másban is meg kell tanulnod egyéb értékeket is megtalálni. A barátnőid jól rá tudnak majd vezetni Téged erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!