Ezt hívják szociális készségnek, vagy csak a fészbuk teszi ezt az emberrel?
Nézzétek meg ezeket a kommenteket, pl van ez a habköves, én egyből azt gondoltam, hmm ez tök érdekes utánanézek
erre meg valaki odaírja, hogy "a sima hab is úszik"
ez még nekem olyan 10-12 évesen izgi volt, mikor az agyam megkereste a lehető legegyszerűbb asszociációt bármi legyen is..
de itt ezek a kommentek arra, mennek, hogy ki a jobb arc, és lényegében nem is fontos mi a téma..tehát mintha, semmivel sem lehetne hatni az emberre, csak a értelmetlen jópofáskodással
Hová megy így a világ?
Beilleszkedési gondjaim vannak, ez a helyzet
21
nem is hülyeség, hanem a pózerkedésnek a csúcsának a legmagasabb foka
aztán lehet, hogy csupán evolúciós okai vannak ennek, és csak, mi kevesen vagyunk a zsákútcában
Értelmi szint kérdése, kit mennyire köt le a külvilág, a tudományok, bármi.
Ha csak a poént látja ebben, avval magát írja le, valószínű nem is ért hozzá.
nincs már értelmes beszélgetés a neten, minden komment és megosztás csak arról szól hogy én milyen vagány vagyok,
még ha nem is de keltsük azt a látszatot.
szánalom ami most van
Van egy oldal, ami erről kiteszi a legtöbb lájkot kapott hozzászólást, sokan ezért próbálnak valami poénosat írni.
Amúgy az oldal jó és érdekes LENNE, ha a kitett dolgok fele nem lenne hazugság. Tud valaki esetleg ajánlani ilyesmi face oldalt, ahol csak valós dolgokat tesznek ki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!