Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi azt pár magyar...

Miért hiszi azt pár magyar származású ember, hogy a cigányokkal bármit meg lehet tenni, csupán a származásuk miatt? Többi lent.

Figyelt kérdés
13 éves roma fiú vagyok, és ma 3 barátommal (akik magyar származásúak... ezt csak azért írom, hogy nem undorító putrisok vagyunk, vannak rendes, magyar barátaim is) ki mentünk a focipályára focizni. Négyen játszottunk egy ideig, de egy idő után, 3 magya. rác, (akiket egyébként ismerünk) be szálltak focizni. Egy darabig normálisan ment a játék, de aztán a magyar srácok akik utólag jöttek, először csak megjegyzést tettek a bőrszínemre,majd jött a cigányozás. "cigány g***i", hasonlók, és ezen jót mulattak. Éngem ez nem érdekelt, el engedtem a fülem mellett, de aztán már el kezdtek fizikaig is bántani. Amikor nálam volt a labda, direkt a lábamba rúgtak, olyat, amelyet csak bírtak, meg lökdöstek. Egy idő után elegem lett ebből, és mikor az egyik fiú belém rúgott, én vissza rúgtam, és el kezdtünk verekedni. A barátaim, akikkel ki mentem, szét szedtek minket, én pedig haza jöttem, mert már semmi kedvem nem volt játszani. Az eset után vagy két órával, annak a fiúnak akivel össze verekedtem, az apukája le jött hozzánk veszekedni, hogy mit képzelek én. Persze a szüleim már tudták hogy mi történt, és mondták, hogy tanítsa meg a gyerekét játszani, és el küldték. Szóval, én tudom, hogy milyen nagyon sok cigány, de azért a magyarok között is van olyan akik szégyenek, és undorítóak. Akkor az ilyenek miért nézik le a cigányokat, amikor ők sem különbek?
2015. júl. 24. 17:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem a bőröd színe számít meg nem a külsőd, hanem a belső értékek. Ezeket nem lehet belőled kiölni, akár verbálisan vagy fizikailag bántanak.
2015. aug. 5. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!